Esefe11_06 Gultenakkoyun ondan şüphem yok aslında ama şimdi ebelerin falan böyleyse sonuçta onlar yapiyo doğumu degilmi
Gultenakkoyun Esefe11_06 bende ebeler yapmadı şebnem hoca yaptırdı. Açıklığımı felanda genelde doktor gelip baktı
Esefe11_06 Gultenakkoyun kusura bakmayın çok sordum ama korkuyorum merak ediyorum orda doğum yapmak istiyorum devlet hastanesi iyi olmadığı icin
Gultenakkoyun Esefe11_06 ebe suni sancıyı taktı. Nstye sık sık bağladılar. Onun dışında doğum anındada ıkın devam et bırakma gibi şeyler söylediler. Doğumu dediğim gibi Şebnem hanım yaptırdı. Kesiyi dikişi her şeyi doktorum yaptı.
Leyla2425 hayalperest2310 Gultenakkoyun merhaba ben bitlisten geleceğim vanda doğum yapmak istiyorum ama sıfır bilgim sezeryan istiyorum önerebileceğiniz doktor var mı
Gultenakkoyun Leyla2425 ben hayat hastanesinde şebnem erol türkyılmaza gittim. Çok memnun kaldım ama ben normal doğum yaptım. Sezeryanda nasıldır bilgim yok
Saydin_ Gultenakkoyun doğum anında ebeler mi daha çok ilgilendi yoksa Şebnem hanım mı süreci yönetti hep yanınızda mıydı
Nazan5764 ArasMom__ Bende Erciş ten gidiyorum ilk gebeliğim Leyla Çelik ten çok memnunum tavsiye ederim
Mmey35 Kızlar bana da bi akıl verin. Bende vana gitmek istiyorum doğum için ama sezeryan ilki bu da sezeryan büyük ihtimalle hastane doktor öneriniz varsa çok memnun olurum 🌸