Esefe11_06 ArasMom__ yüksekmiş ama yinede doğum için lokman hekime göre ben detaylıya geçen hafta 3500verdim ve yine görmek istedi Martin başında tekrar gidicem
ArasMom__ Esefe11_06 evet doğum olarak yüksek tabi. Lokmanında detaylı ücreti pahalıymış ben yılbaşından önce aradığımda 3060 tl dediler demek yükseltmişler
ArasMom__ Esefe11_06 amin inşallah. Kucağıma alacağım ilk bebeğim, ama ikinci gebeliğim birinci gebeliğim sonlanmıştı
hayalperest2310 Esefe11_06 o kadına hiç güvenmiyorum başından salma benim hamileliğim bana zehir oldu taki ilk haftalarda onun yüzünden geç tedaviye başladım eşi iyi ama bende sözde çok araştırıp gitmiştim
Esefe11_06 hayalperest2310 şebnemi ben bikac kez gitim bu sefer Betül diye biri var oda ona bakicam doğum orda düşündüğüm için doktora guvenmem gerekiyor
Esefe11_06 Feyza_gonul1 onu biliyorum ama hiç gitmedim bı yandan doğumu özelde düşününce hep ordaki doktorlari araştırdım bölge çok kötü diyolar doğum icin
hayalperest2310 Esefe11_06 aynen iyi araştır ben o hastaneyi tamamen bırakmıştım İstanbul da devam etmiştim
Feyza_gonul1 Esefe11_06 ben Şakir aydoğduya takipliydim doğumumu da onla yaptım akdamar da yaptırıyo hastane asla özel hastane gibi değil ama şakir hoca çok ilgileniyor ameliyathanede de kendi ekibi var onlarda çok iyiydi girer girmez hepsi sohbet etmeye kafamı dağıtmaya başladı bide biraz araştırın isterseniz şakir hocayla doğum yapanlar genelde çabuk toplanıyor ağrısı falan çok olmuyor
Gultenakkoyun Esefe11_06 ben hayat hastanesinde 10 gün önce normal doğum yaptım. Doktorum şebnem hocaydı
ArasMom__ Gultenakkoyun ne kadara yaptınız sadece doğum fiyatı ne kadarda neler içeriyor. Normal doğum mu?? Kaç gün kalınıyor?? Kusura bakmayın çok sordum uzaktayım orda yapmak istiyorum merak ediyorum açıkçası
Gultenakkoyun Esefe11_06 doktor ilgisi çok iyiydi. Doğum anıma kadar beni yalnız bırakmadı şebnem hoca. Ama ne ebelerini nede hemşirelerini beğenmedim. Hemşireler damar yolumu bulamadı 3 defa damadımı patlattılar. Hastane adına tek memnun kaldığım şey Şebnem hocaydı.
Leyla2425 hayalperest2310 Gultenakkoyun merhaba ben bitlisten geleceğim vanda doğum yapmak istiyorum ama sıfır bilgim sezeryan istiyorum önerebileceğiniz doktor var mı
Esefe11_06 hayalperest2310 ya selin hoca iyi ama hastane vs iyi değilmiş doğumda çok zorluyolar konuşma tarzları vs kotuymus
Esefe11_06 Feyza_gonul1 ama onun doğum fiyatları ile lokman hekim arasında çok fark var heralde ama arastiricam
Gultenakkoyun ArasMom__ ben normal doğum yaptım 22 bin tl. Bir gece kaldım. Çocuk doktoruna bir kez muayene hakkınız oluyor ekstra. Doğumdan sonrada sizin bir kere muayene hakkınız oluyor. Onun dışında bebeğin işitme testi, topuk kanı alımı felanda yapıldı.