ebru4028 Kızlar merhaba ben şu an özel hastaneye gidiyorum fakat devlete geçmek gibi bir düşüncem var ancak şunu merak ediyorum devlette isteğe bağlı sezeryan yapılıyor mu yoksa bir sorun olmadıkça normal doğum zorunlu mu tutuluyor bilgisi olan var mı
Miyosss ebru4028 daha perşembe günü bunu doktorumla konuştum. Maalesef bebekte veya annede tıbbi bir gerekçe olmadıkça devlet sezaryen yapmıyor. Öncelik son ana kadar normal doğum.
MhysaTheGreat ebru4028 normale zorluyorlar eğer herhangi bir problem yoksa bebeğin hayatı tehlikede değilse şu an sezaryen olursa isteğe bağlı maaşlarından kesinti oluyormuş doktorların. Arkadaşım ebe o söyledi hatta geçen bu mevzu yüzünden bi doktorla hastanın eşi arasında kavga çıktığı için beyaz kod vermek zorunda kalmışlar
dygsss ebru4028 yapmıyor ilk gebelikse zorlar normal doğum icin bende devlette yapacağım ilk doğumum olcak normal doğumdan korkuyorum bakalım nasıl bi sürec bekliyor
Kocagoznurrrr27 ebru4028 Devlet hastaneleri normal doğumu teşfik ediyorlar sezeryanı son çare olarak görüyorlar ilk doğum sezeryan değilse seni normal doğuma almak isteyecekler
Rabia_36 ebru4028 bir buçuk gün sancı çektim normal denendi en son bebeğim kalbi yavaşladı diye acil seseryana alındım devlet hastanesinde
Gzde4507 ebru4028 bazı doktorlar sezeyan tercih ediyor devlette bazıları normal doğum. Gidip sormanız lazım yada bilen varsa onlara sorun