Bebekmert 30 haftaligim bebek pozisyon almıştı son kontrolde bugün gün içinde böyle kasığımda iğne batması gibi 5 6 saniyelik ağrı oluyor. Aynı anda kalcamdan bacağıma vuran bir krampta oluyor sizce normal mi yoksa doktora gitmeli miyim
Mege433 Bebekmert ay az önce ayni sorundan dolayı bende post açtim. :( adım atmakta zorlanıyorum kramplardan 18. Haftama giriyorum
Hasekisultann Bebekmert merhaba ben de aynı şikayetlerle acile gittim idrarda enfeksiyon çıktı korkulacak bir şey değildir inşallah ama bir doktora görünün ihmal etmeyin derim
hatice_aygun2 Bebekmert çok ayakta yada çok oturur pozisyonda kaldığınız için olabilir bide bende 30 haftayım dönmesini bekliyorum 1 ay önce makat gelişti 4 gün önce baş geliş oldu şükür dedim doktorum dur daha her gelişinde farklı görecen daha tam pozisyonu 36 38 haftalarda alır dedi kızımda 37 lerde kanala yerleşmişti hani korkmayın normal agrılar gene içiniz rahat edecekse gidin kontrol ettirin 🥰
Bebekmert Mege433 ya bende de aynı durum hem kasığımda hem bacağımda . Uzandigim yerden kalkarken de oluyor . Haftam da ileri diye korkuyorum