poyrazmom_ Hilosss59 bebeğe kilo aldırıyor içebilirsiniz ben sade içemiyorum meyveli tercih ediyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
kalocwom Aleyysss000 Ben sade kefir içemiyorum meyveli olandan aldım aynı etkiyi göstermez mi acaba fayda olarak
Alisde kalocwom bende sade kefir icemiyodum içim markasınin sade kefiri var foto atabilirsem aticam inanın tadi ayni ayran gibi okadar guzelki bende asla sadece icemiyodum onun sayesinde basladim
Aleyysss000 kalocwom Maalesef doktorlar önermiyor meyveliyi. Sade kefir alıp içine muz katıp blenderdan geçirip milkshake gibi yapabilirsiniz.
kalocwom anneoluyorumm13 Bende öyle düşünüyorum aslında ama katkı maddesi illaki vardır birde ultrasonda bebek hareketli olsun diye vişne suyunu öneriyorlar mesela, kimse onu evde kendi yapıp içmiyordur hazır alıyorlardır bence
anneoluyorumm13 kalocwom dünyanın heryerinde kadınlar çatır çatır sağlıklı doğum yapıyor baharat yiyen hintliside fastfood yiyen amerikalısıda Türk yemekleri zaten çok sağlıklı o yüzden ben hiç takılmıyorum neyi nasıl yiyebiliyorsam öyle devam 😁😁
kalocwom Alisde Heh tamamdır teşekkür ederim bugün alacağım inşallah bende kullanabilirim ama içemezsem çilekliden devam edicem :)
Alisde kalocwom bende sade icmekten cok zorlaniyodum bunu deneyince rahatladim ayran gibi iciyorum migde yanmamada iyi geldi allahtan