Hamide_00 Fdmmm evet cnm trendyoldan da bakabilirsiniz normal internet üzerinden de ben internet sayfasından söyledim beşiği teslim alana kdr ödeme de yapmıyorsunuz ztn sipariş gelince kapıda ödeme yapmıştım aldıktan sonra Trendyol sayfasında da var
Melekyeni Fdmmm neredeyse tüm ürünlerimiz Elele çantam oto koltuğumuz bebek arabamız ve birkaç şey daha şimdide yatağını almayı düşünüyorum ürünler taş gibi
Bebisiminannesii Fdmmm evet güvenilir, bende alisveris yapmadan once buraya sormuştum gecen ay. Yatak,bebek arabasi ve anne bebek bakim cantasi aldim 2 gune geliyor hemen. Ben memnun kaldim
yorgunbirannekanatlanacak Fdmmm evvet anne yanı ve bebek arabaı kendilerinden. Oldukça da memnunuz. Hani bana reklam için para verseler hiç düşünmeden sayfa sayfa yazılar yazıp hepinizi bunaltabilirim günlerce. 😅
Granit Ben de anne Bebek bakım çantası aldım kesinlikle tavsiye ederim ,güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Çantası beklediğimden kat kat güzel de geldi.
Bebisiminannesii Granit hangi cantasini aldiniz acaba? Ben elele fuga deri olanini aldim henuz kullanmadim , ama bir cok cebi var sadece bekledigimden buyukmus biraz yoksa cok begendim
Hacerc Bebek arabası ve park yatak aldım kendi sitesinden henüz kullanmadım ürünleri ama çok güzel paketlenmiş ve hızlı şekilde kargolandı. Ürünlerde gayet kaliteli görünüyor. Trenyola göre fiyatlar daha uygun kendi sitesinde
Granit Bebisiminannesii EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Gri Olarak geçiyor iç cebi var su geçirmezliği ve üst tarafında sağlam duruşu çok hoşuma gitti .