Birbenbirbebek Havvakutsi ya cok geçmiş olsun Allah tekrarırını yaşatmasın efsane bir agrım var sanki sağ tarafım komple iltihap kapmış gibi böyle olmus muydu
Havvakutsi Birbenbirbebek evet evet oluyor kokma Allah’ın izniyle vakit kaybetmeden nöroloji doktoruna git
Birbenbirbebek Yenianne3 cok teşekkür ederim çenemi aç kapat yaparken bile cok agrıyor çene köküne kadar . Elmacık kemiğim efsane cok agrıyor suan sadece o agrı var aklımda nasıl geçer buz mu koysam ?
Yenianne3 Birbenbirbebek evet elmacık kemiği diş, çene kemiği zonkluyor ilk başlangıçta bence hemen gidin acile ilaç veriyorlar
Birbenbirbebek Yenianne3 canım acile gittim de ben sana bir şey yapamam pazartesi poliklinik randevusu al dedi 🥺
Havvakutsi Birbenbirbebek korkma birsey olmaz nöroloji ilaç geriyor bir hafta içinde geçiyor bize de bilgi ver canım
Birbenbirbebek Havvakutsi ahhh canım felç değilmiş . Kendimi öyle sanmamı güleyim o ağrıyı korku ile çektiğime mi . Sinüslerim o kadar dolmuş ki antibiyotik kullandım geçti 2. Gün
Havvakutsi Birbenbirbebek canım öyle olsa ilk kulak arkasında felaket bi ağrı oluyor Allah korusun yüz felcinde geçmiş olsun 💐
Birbenbirbebek Deroli ya benim de sinüslerim dolmuş şaka gibi . Ama öyle de korktulur mu insan cok sinirlendim ama gerçekten kendime de güldüm . Benim ki de geçti şükür ay Allah kimseye o korkuyu yaşatmasın .
Birbenbirbebek Havvakutsi kulak arkası değil de kulagın kendisi cok ağrımıştı ay bunu da öğrenmiş olduk Allah korusun
Nuriay Birbenbirbebek kaç yaşınızdasınız çok sukur erken davranip gitmişsinjz. Allahin izniyle doktorlar yapmaniz gerekenleri soyler. siz dua lar okuyarak yuzunuze hafif masajlar yapin
Birbenbirbebek Nuriay oy canım Allah razı olsun biraz oluyor yazalı cok şükür yüz felci değilmiş sinüslerim efsane dolmuş 🥹