Burcuilker1 Merhaba annelerim, bugün doktor dan çıktım 12+1 gebeliğim USG de hiç burun ve ense kalınlığı bakmadı doktorum sadece direk kan tahlili istedi o şekil oluyor mu illa bakmadı ölçmesi gerekiyor muydu ilk oğlum da yaptırmamıştım merak ettim
Ela411 Doktor bana önce ultrasonla baktı ense kalınlığı nazal kemik haftasıyla uyumu vs. Sonra gidip kan var dedi 1 haftada çıktı sonuç
monica50 ben de bir klinikte yaptırdım ultrasondan bakılmadı ama sorun etmedim zaten detaylı ultrasonda her şeyine bakılıyor diye
Burcuilker1 monica50 evet doğru da herkes bakılması lazım deyince dedim sıkıntı var ozaman aslında doktorum 40 yıllık tecrübesi olan bir insan atlamaz diye düşünüyorum vardır bir bilidği sanırım
LadyX Burcuilker1 bence perşembe sonucu sorarken kendisi bakmasa bile siz ultrasondan bakmayı rica edebilirsiniz. Ben nedense bilmiyorum hep görmek istiyorum mesela 😅
Burcuilker1 LadyX kesinlikle sorup diyeceğim her kontrolde USG bakar ondan sıkıntı yok ama yani o kadar para veriyorum baksın bi zahmet 😂