Biranne_197 inanman belki gebeligim8n başında yemek yemekten nefret ederdim aklıma yemek yemek bile gelmezdi ama ilaclarim olduğu için mecburen atistir aksami bulurdu tekrar yemek yemem gün içimde yemek yemedim meyve yemeği çok severdik meyve tuketirdim bol bol benim geçen sene 1 kaybım oldu ondada gelişim geriliği oldu aksi gibi ondada doymak bilmiyordum 🤣🤣 bundada riskli gebelik olarak geçtiğim için peritaloji bölümüne gittim ordak8 doktor bana diğer bebeginde gelisim geriliği olduğu için bundada olur dedi olmaması için ne yemeliyim dedim oda senle alakalı değil bünyen ve bebeginle alakalı senin yemen icmene bağlı değil kilosu dedi yemek sadece sabah g3 aşkım yedim oda mecburen hiç acıkmazdim kahvaltıda olmazsa olmazım peynir haşlanmış yumurta zeytin felan tuketirdim gün içinde devamlı meyve yerdim haftada 1 gün balık tavuk et yerdim onuda eşim yapardı zornan yerdim istekli değil yani doktora gittiğimde oda bebegin 2 hafta ileri yemeğini azalt meyve fazla tüketme ekmeği kes dedi ama sadece akşamları tüketiyorum bide benim bebegim ileri diye şekerden şüphelenildi yükleme yapıldı evde 1 aya yakın sabah aksma seker ölçüm oda temiz cikt8 doktor sende sorun yok sitres yapma her bebegi ileri olan hasta olduğu anlamına gelmez dedi bebegin gelişimi genlere bağlı dedi inan neden oldu bilmiyorum ama bol bol meyve tüketiyordum meyvelerim muz mandalina elma portakal bunlar olmazsa olmazım arada nar ayva kivi alıyordum sabah kalkıyordum yatana kadwr surekli meyve yerdim bide arada süte cici bebe karıştırıp yedim bayiliyordum 😋😋şimdide hala canım istemiyorum yemek yemek sadece meyve yemek çok istiyorum doktorum azalt dedi bende mecbur aksamdan aksama yiyorum meyveyi gün içinde pek yemiyorum 🥲🥴🥴