Ela009 Kızlar bat 7 şubat bir kaç gündür uyku galim çok fazla sabah uyanamıyorum aksam hemen uyumak istiyorum gün içinde sürekli uyumak istiyorum aşırı uykum geliyor akıntım da var yüzümde sivilce doldu. Kasık ağrım oluyor ara ara bel ağrısı yaşıyorum bunlar gebelik belirtisi olabilir mi acaba test için daha erken diye yapmadım ovulasyon elimde vardı koyulaşmış mı acaba tam bilemedim https://hizliresim.com/gv0k4fy
Cihangir09 Ela009 hepsi gebelik belirtisi ama ovulasyon testinin gebelik göstermesi için iki çizginin de aynı koyulukta hatta t çizgisinin daha koyu olması gerekli ☺️ inşallah bebiş gelmiştir bu ay ☺️
Arhez20 Benim de 8 Şubat bekliyorum kasıklarda değil de alt karnımda sancı var her an adet olacakmışım gibi bel ağrım bir de göğüs ucum açıyor benim şişme yok ama
Zeynepkab Ela009 ovulasyonun koyulaşmış daha 4 olmasına rağmen bence sende gebelik var hadi bakalım nasip😍
Nuriay Ela009 Valla bi hamile yapmişti ocu testi oylesine yaptiki hakikaten oylemi degimi burda kizlara soylemek icin ve gercekten çift çizgi olmuştu ama senide umutlandirmak istemiyorum umarim vardie canim