pskdanisman1anne Bana doktorum Cranberry takviyesi önermişti o iyi geldi bir süre ama yine akıntı tekrarlıyor 🥲
mucizemom8 Serenkrglmz hanfendi hamile olduğunu belirtmemis dikkat ederseniz hamileyim dememiş ki ben kimseyi yanlış yönlendirmiyorum burda yanlış yönlendirme yok hamileyken yapın demedim ben zaten herşeye saldırmayın bence
mucizemom8 A145N kadın burda hamileyim dememiş başlıkta da yazmıyor ben hamileyken iç demedim dikkat ederseniz ki ben müneccim değilim hamile olduğunu bilecek kadar yani kendini kendinize yanlış yönlendirmiş diye ahkam kesmeyin lütfen
mucizemom8 Yani şu yanlış yönlendirmiş diyenler herşeye anlayıp dinlemeden okumadan maydanoz olması keşke etiket kadın hastalıkları başlık enfeksiyon post desen hamilelik kelimesi dahi geçmiyor ama bizim milletimiz herşeye maydanoz olmaya bayılıyor
mucizemom8 Aysgl3456 işte millet herşeye atlamaya maydanoz olmaya alışmış canım burayı bazısı kaos yaratmak ve yorum yapanlara saldırmak için kullanıyor size burdan utrasyona çektiler galiba o kadar eminler hamile olduğunuza 🤭