mehtapbayarr kızlar bu beta olayı kafami cok karistiriyor kalp atisi var bebegimi de gördüm ama betam çok düsük kimi var betasi 10.000lere cikmis bu cocugun sagliksiz ya da gelisiminde bi sorun oldugunu gösterir mi?
Miyosss mehtapbayarr kese ve bebek göründükten sonra betanın bi önemi kalmıyor. Neden hersey yolunda gidiyorken betaya takılıp hamileliğini zehir ediyorsun ?
Burcg mehtapbayarr dün doktorum kalp atışını duyduktan sonra betaya bakmaya gerek kalmıyor artık dedi o kalp atışı duyana kadar önemliymiş
poyrazmom_ mehtapbayarr betayı neden takip ediyosun ki kalp atışı görmüşsün ben 1450 iken bıraktım takip etmeyi şuan 30. Haftamıza girdik her şey yolunda önemli olan bebeğin sağlığı sürekli beta bakarak kendine zehir etme bence hamileliği bi sorun varsa ultrasonlarda ortaya çıkar zaten
mehtapbayarr Rozzzzaa 3 ocak 472 9 ocak 2775 25 ocak 6496 25 ocakta kanama ve pihtili lekelenme sikayeti ile gitmistim
mehtapbayarr Miyosss zehir etmek degil ama iste 2 gunde 2 katina aetmasi lazim falan diyenler cok oldu ister istemez dusunuyorum bi de dusuk tehlikesi var dediler acaba ondan mi diye dusunuyorum
Bir_nazenin01 Kalp atışı duyulduktan sonra beta nın bir önemi yok artık içini ferah tut canım sıkıntı yok
el-if1234 Bir_nazenin01 gerçekten öyleymiş bn beta 757 ken öğrendim 634 e düştü doktor sağlıksız kendiliğinden düşecektir dedi haftalarca bekledim artık kürtaja grl dedi gittim birde ne olsun kalbini duyduk haftasıyna göre uyumlu sadece keseden büyük kanama alanı var betaya baktırdığımda 20 binlerde nasıl oldu hala aklımız almıyor
Bir_nazenin01 mehtapbayarr canım ben 36 beta ile öğrendim sonra 127 oldu bidaha kan vermedim şuan 30 haftalık olduk kafana takma sayısı çok önemli değil 😂🥰
mehtapbayarr Aysenur26_ doktorda dinletmediniz mi kalp atisini? ben tam anlamiyorum ama duyulmamasi risk degil mi?
Aysenur26_ Doktor duydu ama ertesi günü kese gözüküyor ama kalp atışı yok öteki kese kalp atışı duyuluyor bi sorun yok
Burcg mehtapbayarr benim de ilk gebeliğim ve ben de çok panik bi insanım ama betayı ilk öğrenmek için ve 2 gün sonra artmış mu diye baktım yani toplamda 2 kez betam bakılmış oldu 😂 sonrasında kese bebek kalp atışı için gittim doktor da bakmadı zaten
Esma006 mehtapbayarr alakası yok bende bir kere. Bakıldı 519 çıktı bidaha da bakılmadı o süreçten sonra ultrason ile bakılması kalıyorum küçük olduğu için gorunmeyebilir