minikkkk_patatessss suan 20+5 olduk ama cok fazla hisetmyorum arada sert tekmeleri oluyor ama nadir ne zaman duzenli hisetmeye baslarim
Liddle_mom minikkkk_patatessss ben 20den sonra basladim duzenli hissetmeye ama cok erken basladim hissetmeye ben
Baby_B minikkkk_patatessss 33 deyim 24 den beri düzenli sayilir Ama 28 den sonra düzenli oldugu söyleniyor
minikkkk_patatessss Liddle_mom ben yeni hisedyorum ama hissetmyimce korkuyorum ne zaman surekli hisederim kacinci hatadan itibaren
Liddle_mom minikkkk_patatessss inan hic bilmiyirum cunku kisiden kiseye gore degisiyo vucud yapisi falanda fark ediyo bebegin hareketli olmasida benim kizim kuduruk mesela bazen uyanmiyo ben uyandirmak icin sevdigi seyleri yiyotum o zaman hareketleniyo bide oyle dene istersen ilk zamanlar cok tribe girerdim bu konuda oyle oluncada hemen sevdigi yiyecegi yerdim oda tepki verirdi
Aleyysss000 Normal şartlar altında 28 veya 29 dan sonra tam anlamıyla düzenli hissetmeye başlarsın hiç kendine dert etme yani normal bende seyrek seyrek hissediyorum.
minikkkk_patatessss Aleyysss000 yatarken falan daha cok hisedilmesi lazim diyorlar zaten ilk gebeligim.yeni yeni hisetmeye basladim bu aralar karnimda agryor ister istemez korkuyorum biseymi oldu diye
minikkkk_patatessss Baby_B detayliya az kaldi detayliya kadsr sabretmeye calsyorum.doktorumada sorucam icim rahat etsin diye ama iste bekliyorum
Aleyysss000 minikkkk_patatessss İnan hiç alakası yok ben ilk zamanlar otururken daha çok hissediyordum ve mesela ben asla soluma yattığım zaman hissedemiyorum sağıma yatınca hissediyorum yani herkeste aynı olmuyor hiç kötü düşünme. Ama karın ağrın şiddetliyse mutlaka doktora bir gözük ne olur ne olmaz.
Liddle_mom minikkkk_patatessss araliklarla biseyler ye cozersin ne aserdiysen onu yemege ozen goster cunku aserdigin seyi bebegin istiyo onun tadini alinca belki kiprasir
minikkkk_patatessss Aleyysss000 dun aksam yurudum biraz 1 saat kadar ondan sonra agridu karnim ama rahim de buyuyor olabilir dye gitmedim
Aleyysss000 minikkkk_patatessss Bu karın ağrısının şiddetine hangi bölgenin ağrıdığına ve sürekliliğine bağlı. Eğer kesildiyse artık ağrımıyorsa sorun yoktur zaten. Yürüyüşlerini de daha az tempolu yapmaya çalış. Doktorum yorulmak için değil nefes egzersizi hareket için yürüyorsun kendini zorlama der hep.