kuzuannesi4234 Kızlar elele donna anne yanı park yatak kullanan alan var mı trendyoldan mi kendi sitesinden mi aldiniz memnun kaldınız mı 36.haftaya girdim ve hala almadim artık karar vermem gerek
Kursatsmommy Ben madre almıştım sizinkiyle farkı ne bilmiyorum hatta dün akşam kurdum annemle kendi sitesinden aldım yatak hediyeliydi 😊
kuzuannesi4234 Kursatsmommy madrede daha çok aparat var alt açma dönence gibi sanırım:) anne yanı olması çok önemli bir özellikli mi.karar veremedim hala alamadım donna da anne yanı oluyor
Kursatsmommy kuzuannesi4234 yani odanızda yatırıcak bir şey almanız tabiki şart bebeginiz nerde yatıcak zaten genelde 2 yıl kullanılıyormuş marka model öneremem ama başka yatırıcak bir şeyde gelmiyor aklıma 😊
kuzuannesi4234 Kursatsmommy yok onu demek istemedim anne yanı olma özellikli.park yataklar bir de normal park yataklar var ya:) yoksa tabikii alınacak
Kursatsmommy kuzuannesi4234 tamam anladım şimdi😅😅 valla deneyimli olmadığım için başka bir şey sunamıyorum size kusura bakmayın 🥹🙈💕