Dhdhdbfhfn 36+5 haftalık hamileyim sancı başladı gerçek mi yalancı mi ayırt edemiyorum kasılma sayarin ekran görüntüsüne bi bakabilir misiniz düzenli mi sizce karnım taş gibi şuan çok gergin ve bir yerde toplanmış bebek
Dhdhdbfhfn @pnar-06 geçmedi sancı ara ara yokluyor hala normal mi bazen çok keskin geliyor bazen sizi şeklinde
Arzuyn Dhdhdbfhfn canım acile değil de gittiğin doktoruna söyle nst ye gir ve sıcak su ile duş alma ılık bebek anne karnında sıcak sevmez ve önerilmez
Dhdhdbfhfn @Arzuyn devlet takipliyim iletişime geçmem mümkün değil ama acile gitmeyi düşünüyorum biraz daha devam ederse bi an geliyor çok rahatım bi an geliyo bıçak saplanır gibi keskin
Mervepoyrazzz Eğer düzenli bi şekilde oluyorsa gerçek sancıdır masela 15 saniyede bi 4 saniye kadar devam ediyorsa gerçektir benim öyle olmuştu
pnar-06 Dhdhdbfhfn hım yalancı sancılardır onlar iyice bebeğin yeri daraldı artık hareket etmesi zorlaşıyo doğumda yaklaştı toplanır sürekli
annesininkuzudu-1 İlk gebelikte oluyo insan şansı zannediyor ama kasılmalar bende 34 haftalıkken bilmediğim için her gece hastanedeydim gerçek sancıyı anlıyorsun ama gerçek sancı olsa ayakta bile dırulmuyo