civcivmomy Sermingms 2 gün sonra tekrar kan verin değer takipli şekilde yükseliyor mu diye ama hamilesiniz sağlıkla gelsin
Sermingms Şayet dış gebelik kimyasal gebelik gibi durumlar varsa muayene de belli olur değil mi randevuya 11 gün var da yine de içim rahat etmiyor
Sevgilimmmmmmm Sermingms kimyasal oldu mu kan değeriniz düşer. Dış gebelik kontrollerde belli oluyor. Niye böyle düşünüyorsunuz ki
Sermingms Suavage_mom burdaki hesaplamaya göre 4hafta 3 günlük daha bi doktorla görüşme fırsatım olmadı aile hekimine verdim kanı daha sonra görüşemedik de öyle kaldı
Basakparlar Suavage_mom benimde 4 haftalıkken 2275’di ama tek gebelik ikiz olması kese kontrolünde belli olur
Basakparlar Sermingms 3-4 güne vajinal ultrasonda keseniz görünecektir endişe etmeyin değeriniz güzel
Sermingms Suavage_mom milletin değerlerine bakınca benimkinde çok yüksek gelince şüphelendim zaten ikiz düşünmedim de kimyasal dış gebelik falan düşündüm açıkcası
Suavage_mom Sermingms valla benden söylemesi benim de aynı haftalarda 790 çıkmıştı betam doktor yüksek demişti, bana da böyle forumdan bi hanımefendi söylemişti ikiz olabilir diye 😂 sağlıklı olsunlar da haber verirsin 🙂
Suavage_mom Sermingms evet işte aynısı bana da oldu korkmuştum meğer ikiz bebelerde de oluyormuş 😂 çok güzel bir his o şok olmak bile başka güzel inan korkma 💜🫶🏻
Sermingms Suavage_mom ay daha 11 gün var doktorun gelmesine pazartesi gitsem mi bu seferde daha çok küçük kese bile görülmüycek büyük ihtimalle o yüzden ertelemiştim
Suavage_mom Basakparlar 2275 mi? Epey fazlaymış sağlık ocağında mı verdiniz testi biraz absürt demedi mi doktorunuz😶 sağlıkla büyütün tabi her gebelik kendine has bizimde ailede hiç ikiz yoktu ama ihtimal vermedik hiç ☺️
Basakparlar Suavage_mom acilde vermiştim doktorum da hiç ikiz diye bahsetmedi bence erken ve geç döllenme ile alakalı benim düşüncem adet bitiminden 2 gün sonra kaldım diye düşünüyorum