Hilossss Doktorum bi gün atıp bugün atma birde öyle deneyelim dedi atmadığım gün çok iyiyim ne uykumdan bulantıyla uyanıyorum nede gün içinde mide yanması yada bulantı yaşıyorum. Ama kullandigim gün yaşam kalitem düşüyor resmen ilk zamanlar bu kadar degildi ama kullanmaya devam ettikçe zor durumda kalıyorum. Mecburen 32. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş siz neler yapıyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz ara verdiğiniz oluyor mu? Ayrıca doktorum bide mide kanaması riski oldugunu söyledi cok sık kullanimda mide kanamasi bile yasayan varmış.
Eda0509 Hilossss bende kullanıyorum ama hiç böyle bir belirtim yok canım. Sende yan etki mi yaptı acaba . Ben günde 1 tane alıyorum
Eda0509 Hilossss İlacın prospektüsünde yaygın yan etkileri mide yanması, mide bulantısı, kusma, karın ağrısı yazıyor canım. Sen de yan etki yapmış canım
merv0384 Hilossss ben de tıpkı sen gibi hem coraspin hem de clexan kullanıyordum canım doktorumu değiştirdim test sonucuna göre ikisi çok fazla sadece birini kullan dedi 9. haftadan beri sadece coraspin kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım şu an 27. haftadayım doktorundan miden için ilaç isteyebilirsin ben rennie duo şurup içiyorum çok rahatlatıyor 😇
Asiyyeee Hilossss bendede ayni problem vardi canm coraspirin kullanirken acillik olmuştum mide agrisindan doktorum sabah aç karnina lansor icmemi söyledi içtigim günden beri birkere bile ne agri ne yanma yaşamadım istersen sor bi doktoruna lansoru
Hilossss Eda0509 sanirim yan etki oluyor canim geceleri 1 tane alıyorum ayni zamanda clexcan ignede kullaniyorum birini aksam uzeri digerini gece olarak ayarladim
Hilossss Eda0509 evet canim çok nadir mide kanaması da yazıyor mecbur kullanmakta gerek ne yapacagimi şaşırdım.
Eda0509 Hilossss doktorun hapı bırak demedi mi canım. Çünkü iğne kullanıyorsun ya. Son zamanlarda sadece iğne kullandiriyor bazı doktorlar. Gerçi kaç haftaliksin canım sen
Hilossss Eda0509 12+3 teyiz 32. Haftaya kadar kullanmam gerek bebeği riske atamam senide riske atamam bir gün at birgün atma deneyelim dedi perşembe günü kesin karar vercek artık randevu var daha önce 1 kaybım oldu bu yüzden tamamen biraktirma taraftarı degildi. Ikisi de gerekli galiba iğne de aspirinde
Eda0509 Hilossss aynen canım doktorun zaten gerekli görüyorsa bırakma tabikide. Doktorun ne derse onu yap sen canım. Bende 2 düşük yaptım. Şimdi ondan kullanıyorum bende ilacı. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kötü günleri 💜
Hamiayto Hilossss bende de mide yamaları çok fazlaydı hiç bir şey kesmiyor du takı raneks içine kadar Allaha Şükür bir haftadır bir kere bile yanmadı maf olmuştum o yanmalardan
merv0384 Hilossss daha önce 2 defa düşük yaptığım için üniversitenin genetik bölümüne yönlendirdi doktor orda yaptılar çıkan sonuca göre önceki doktor hem iğne hem hap verdi sonra 1 ay iğneyi kullandım her yerim mosmor oldu doktorumu değiştirdim o da sonuca bakıp bi tanesi yeterli dedi iyi ki önceki doktorun sözünü dinlemedim boşuna kendime de bebeğime de zarar verecekmişim 🤗
Hilossss Eda0509 bana da genetik tarama testi yapildi faktör 5 cikti o yuzden ikisini de kullanıyorum eğer tahlil farklı olsaydı hapı 3 aydan sonra kesecekti
Cangul Bende kullanıyorum bende 35 haftaya kadar kullancaksın dedi ilacı kullandgım gün midem çok fena kullanmadığım gün çok iyiyim bende bir gün kullanyrum bir gün kullanmıyorum doktorumada demedim hiç 🙄
Hilossss Cangul aynı kaderi paylaşıyoruz doktorum deneyelim diye önerdi insallah bir çözümü vardır bu durumun günden güne daha da zorlamaya başladı