ilk önce onu soyleleyim bat 31 di ama 28 zi hafif kanama geldi arkasindan bildiyimiz adet sandigim bi kanama. oldu iki gun surdu ama normalde asla 2 gun adet yaşamadim en az 6.7 en cok 10 gun adet olurdum. 31 ri hiç bişey gel.edi bembeyaz ve fazlaca mide bulantisi ve cok kotu halsizlik yasadim. eşime rahatsiz oldugumu soyledim istersen bi doktora gidelim dedi. bi test al gelince bi bakayim dedim. adetli degilmisin dedi Valla adetliyim ama bu kadar mide bulantisi sebebsiz olamaz hasta falanda degilim ki. aksam testi getirdi hemen yaptim ince bi cizgi cikti adetden hemen once yapmiştim belki 10 tane test bembeyaz cikmişti.. neyse kızlar bu sabah ilknidrarla yaptim 4.5 dakika olmadan sak diye ikibci cizgi cikti şuan şoktoyiz nasil olur diyeburda bir suru post baktim kizlar ayni bu durumu yaşamiş
şuan bekliycem biraz koyulasma olursa doktora gidicem . aslinda adet olunca dogum kontrola basladim. bu ay deneyelim dedik esim cok istiyordu 3 cu bebegimiz olsun. çok şaşkinim ilacida iki defa kullandim bisey olurmu bilmem. şuan kullanmiyorum bakalım sonu nasil olucak . hamilelik isteyen kizlar icin bu postu aciyorum her sey oluyo bu hayatda Valla.
testim şu.
https://imgyukle.com/i/CvAWSv