_biranneadayi Visneli1so-s İple bıyık ve kaş ortasını alırım gerisine ellemem. Normalde de almam hiçbirini esmerim zaten göze çarpmıyor
Liddle_mom Visneli1so-s vallaha ben hep ulstura kullaniyofum yuz ulsturasi hamileligimin ilk zamanlari deniyim kalin yada cok cikarsa almam dedim ama daha da azaldi o yuzden ulsturayla devam
Nananan Hep ağda kullanıyordum sadece gebelikten sonra genital bölge için jilete geçtim geri kalan bacak kol yüz ağda kullanıyorum
Glhayat_54 Nananan hamilelik dönemi aslında ağdaya gecilir siz niye jilete gectiniz o daha cabuk cıkaror ve tahriş etmezmi ??
Visneli1so-s Nananan jiletle çabuk çıkmaz mı bide ağdayla batıklarınıx olmuyor mu ya ben makineyle de aşama ağdaylada alsam batıklarım çok fazla oluyor
rumikaa Glhayat_54 benim gibi olabilir ben şuan 34 haftalığım bu haftaya kadar sürekli ağdayla aldım ama bu hafta göbeğim büyüdü ve ağdayla alamıyorum jilete geçtim daha önce de hiç birine aldırmadığım için kuaföre de gidemiyorum mecbur jilete kaldım🙃
rumikaa Visneli1so-s bu haftaya kadar yapıyordum artık görmüyorum 😆🙃 doktorunuza danışın öyle yapın bence
Liddle_mom Visneli1so-s var yuzumu alcagim zaman gratisten kati bi krem almistim soguk sıkım bi yag hindistan cevizi gibi surdukce serum gibi etki veriyo onu kullaniyom ilk aldiktan sonrada leke serumum var onu kullaniyom
Nananan Visneli1so-s gebelikten dolayı ben jilete geçtim ayda bir alıyorum nedense gebelikte benim kıllarım çok yavaş çıkıyor 😁o konuda biraz şanslıyım sanırım batık oluyor illaki ama artık yapacak birşey yok ama depillisse diye bir tüy dökücü var o çok güzel istersen onu bir dene o da çok yavaş çıkarıyor gebelikten ötürü kullanamıyorum ama kullandım daha önce batık flnda yapmıyor jilet Venüs markasının jiletlerini aldım onlarda batik fln yapmadı ve hiç acitmiyor
Visneli1so-s Nananan hamileleikte tüy dökücü kullanmam ya jilete de pek sıcak bakmıyorum ayda bir bende makineyle alıyorum da ağda mı yapsam die kararsız kaldım
Nananan Visneli1so-s ağda yapabiliyorsan yap daha iyi olur sonrasında zorlanmamis olursun kuaför şansım olsa gebelikten agdaya kesin giderdim
ikibaloglanannesi Kaş bıyık iple. Çok yüzümde tüy yok olanları da ellemiyorum Kol,bacak,koltuk altını da epilatör ile hallediyorum. Özel bölge de ise ağda kullanıyorum. Şu an 29 haftalık olduğum için karnım büyüdüğü için eşim yardımcı oluyor.