Siareaa Biliyorum lh ve hcg farklı ama gebelik testi olmayınca evde ovulasyon testi yaptım (gurbetteyim) 23 Ocak aşılama oldum 9. Günüm bugün https://hizliresim.com/5616i9o
sutlukahve_ Siareaa benim de testlerim hep buna benzer çıkıyor bende merak ediyorum test alıp yapcam artık belirti varmı sende
Busetacir Siareaa benim adete yakın silik çıkardı ama hamile kaldığım ay giderek artmıştı son zaman pozitif olunca hcg yaptım o da pozitif çıktı. Denk mi geldi öyle mi oluyor bilmiyorum ama birkaç gün sonra hcg yap derim🥰
Jdjdjdldl Siareaa ben adete 3 gün kala ovülasyon testi yaptım silikti sonraki gün pozitif oldu gebelik testi yaptım pozitif çıktı araştırdım gebeliğin ilk haftalarında LH hormonu yükseliyormuş ve ovğlasyonda pozitif çıkıyormuş
Siareaa sutlukahve_ sıcak basması bazen buz gibi olup üşüme oluyor göğüslerde kaşıntı var bide arada kasık ağrısı oluyor
SalihaHakanetin Ben iki gebeliğimi ovi testi ile öğrendim gebelik testi ile onayladım umarım vardır sizşnde 🤲
maviskokiz SalihaHakanetin merhaba gebelik testini ertesi gün mü yaptınız Benim 31. gğn ovulasyon böyle çıktı üstüne gece gebelik testi yaptım ama ıdrar çok seyrek olabilir negatif çıktı dünü değerlendirdik sabahınada test yapmadım
Melissaa99 SalihaHakanetin Regl üç gün gecikti dün test yaptım negatif ovülasyon testi yapsam çıkar mı sizce
sutlukahve_ Siareaa ya inşallah hamilesindir bende merak ediyorum arada bel ağrısı oluyor bende de göğüs hassasiyeti var başka da bişey yok ovulasyon koyu çıkınca acaba diyor insan
Nuriay sutlukahve_ kan vermek icimden gelmiyo dogrusu iki gunde bir tekrarlamak benim icin sikinti. 4 adet testim var. eger koyulaşma olursa giderim doktora
Jdjdjdldl Nuriay zaten silik çizgide kan verseniz de değer çok yüksek çıkmıyor stres oluyor insan biraz bekleyin bence
SalihaHakanetin maviskokiz aynı gün yaptım gecikmem de yoktu birinde 5 gün varken 2. De 7 gün varken öğrendim
SalihaHakanetin Melissaa99 test yapmışsınız ve gecikmede var olsa mutlaka cıkardı sanırım yok sizin kendinizi üzmeyin Ovulasyon testi ile önümüzdeki ay inşallah sağlıkla nasip etsin Rabbim 🙏