Baharimmmm Ilk dogumum ekim ayında olmustu simdi kizim mayis gibi doğacak bugun esim ile dogum icin gecelik pijama aldik ama uzun kollu aldirdi. Sicka olur mu emin degilim baska birsey daha mi alsam bilmiyorum usursun deyip duruyor esim siz nasil biseyler aldinzi.
bulutunannesi33 Baharimmmm benmkı bu ay sonu kısa kollu ustune uzun kollu aldm sabahlıgı cnku hastane cehennem
Bulut74 Baharimmmm benim de mayıs da ben pentiden kısa kollu bi takım aldım. 2 tane daha alıcam sabahlık var bi de sıcak olur çünkü. İlk dogumum da Ağustosdaydı.
Hanus Baharimmmm uzun kollu penye olabilir, yaşadığınız Şehre göre de değişir ya da evinizin sıcaklık derecesine göre ☺️
Baharimmmm Bulut74 evet demek ki almak lazim kisa kollu takim alayim bir de zaten suslu lohusa seti degil sade gunlik bisey alacam
Baharimmmm Bulut74 pentide ne kadar takim aldiginiz ben gecen baktim magazada lohusa hamilelikte kullanilcak birsey göremedim de
Bulut74 Baharimmmm ben normal takım aldım. İndirimdeydi.Lohusa takımı daha almadım. 2 normal bi lohusa alıcam. Ben nena diye bi marka var onun malını beğeniyorum. İlk kızımda da çok mdan kullandım. Bu da kız ama o ona hatıra kalsın diye giymiycem🤗😌
Baharimmmm Hanus samsundayim valla emij olamiyorim bu sene cok soguk degil mayis basi dogum olacak galiba petek daha açık olir ama esim iste dogum yapinca icin usyr deyip durdu oglumda ekim ayi idi 12 sene gecti acemilestim