Amonim Hormonlara vs bakıldı sorun yok ama sürekli ara kanama oluyor bu şekilde hamile kalmam imkansız mı
Minnakpopus Amonim renkli ultrasonla bakıldımı belki rahim içi polip vardır. Benim de bu şekilde oluyordu polip ameliyatı oldum sonrada hamile kaldım zaten
Tomriscvn Amonim Canım bendede böyle ara kanama oluyodu.Kaç kez doktora gittim en son gittiğimde doktor enfeksiyon var dedi.Antibiyotik fitil falan kullandım gerçekten geçti😀
Amonim Minnakpopus ay renkli olarak bakmadı . Vajinal ultrasonla baktı bide ilaçlı mr çekti olsa orda görmez miydi
Minnakpopus Amonim görünürdü aslında ama bazen gözden kaçabiliyor bende 3-4 tane polip diye girmiştim 39 tane topladım demişti doktor şok olmuştu😵💫 devam ederse başka bi doktora da görün istersen
Amonim Minnakpopus peki bu ara kanamaların hamileliğe engel olup olmadığıyla ilgili bilgi vermiş miydi size
Minnakpopus Amonim ara kanama olarak değil polip olarak söylemişti engel olduğunu. Çünkü benim rahim içi harici rahim ağzında da polipler vardı. Hamile kalsan bile düşük yapma ihtimalin çok yüksekti demişti
Tomriscvn Amonim alttan muayenede ilk gittiğim doktor bu adet kanı gibi dedi gönderdi beni ama aylarca devam etti yine gittim bu sefer doktor bu enfeksiyon dedi cidden ilaçları içtim geçti