Hacer61 Selamun aleykum bayanlar 30+5 teyim son 1 haftadır ellerim ve ayaklarım aşırı derecede şişiyor sizdede oluyormu acaba tansiyonum normal aşırı tuzlada tüketmiyorum
minikmucizelerimm Hacer61 30+5 te başlamış canım senin Benim 21 de başladı çok tuzlu yemememe rağmen ve sürekli yürümeme rağmen ayaklarım da ki şişlik geçmiyor tansiyonum da sürekli iyi geçiyor ama Doğuma kadar heralde bu şişlikler devam edecek
Zynp19 Hacer61 bence yediklerine dikkat etmelisin canım erken başlamışsın şişmeye yada bünyeye göre değişiyor bilemiyorum ben 37+5teyim yeni şişmeye başladı ellerim ayaklarım
Hacer61 MerveNural Vallahi tuzu azalttım hayatımda ama Yinede belki tamamen kesmem gerekecek insallah duzelir sıkıntı gerçekten
Baby_girl 30+2 ym bekliyeyim burda bende daha olmadi annem de sormaya başladı el ayağın sisiyor mu diye tuzlu yemekten kaynaklaniyor galiba emin değilim
Hacer61 Baby_girl evet tuz en büyük düşman sanırım bide akşamları yürüyüşe başlayacağım onuda tavsiye ediyolar sizde deneyin
MelisHayal Bende hiç olmadı 39 oldum sayılır biraz kişiye bağlı bence yeme içme yürümeyle çok etkili değil galşba 🤷🏼♀️