beyhan622 merhaba kızlar eşim de ben de doktora gittik herhangi bir problem yok. folik asit kullanıyorum. reglim çok şükür düzenli. yumurtlama takibi yapmak istedim ayın 23ünden beri test yapıyorum. 29 ocağı değerlendirdim. 30 ocak günü en koyu olduğu gündü, 30 ocağı da değerlendirdik. 31 ocakta silikleşmeye başladığını farkedip değerlendirmedim. 1 şubat bugün yaptığım testte hiç çizgi görmedim. bat 15 şubat. Sizce bu ne demek? geç yumurtluyo olabilir miyim? Her gün düzenli havuç avokado çiğ kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum. Ayrıca yumurta sağlığı için ne yapmam gerekir? takviye vs.
nurssmom beyhan622 ben 2 ay ovulasyon yaptım ve pik olmadan koyulaşma silikleşmeye dönüyordu. Burda testleri görüyordum kıpkırmızı diyordum neden olmuyor. Pcos çıktı tedaviye başladık geçen ay iğne olduğum için yumurtlama testi yapamadım zaten çatlama iğnesi vurdum. Bu ay başka bi ilaç verildi tekrar başladım ovulasyon testine. Kaç gündür silikti bugün o kadar koyulaştı ki renk bugün yarın pik olucak gibi çok mutlu oldum ilk kez gördüm. Ama 2 aydır demir ilacı kullanıyorum bende demir eksikliği anemisi var çok fazla kadın doğum dr.una gittim ama hiç biri bana bunun yumurtaları etkiliceğini söylememişti. Demir eksikliği yumurta kalitesizliği, yumurta büyümemesi, hamile kaldıktan sonra bebeğin yatağa güzel yerleşmesini engelliyormuş. Aslında bilmediğimiz çok şey var ve dr.lar çok detaylı düşünmese vitaminlerimize baksa belki çare bulucaz. Kesinlikle demirinize baktırın belki yumurtanız sağlıklı büyüyemiyor olabilir
Amonim Havucu yumurtlama görünce tüketin diyor olgunlaşmadan çatlamaması için öncesinde yemeyin diyorlar ama herkesin koyuluğu farklı çıkıyor genelde. Adete daha varmış belki adete yakın yumurtlama görürsünüz teste devam edin bence
beyhan622 Amonim adete yakın yumurtlama olması kötü mü peki sizce? ben adete kadar gün aşırı değerlendirmeye devam edeceğim, aynı şekilde testlere de. Umarım pik görürüm🥺
Amonim beyhan622 geç döllenme dedikleri adete yakın yumurtlama olunca oluyor işte herhangi bi kötülüğü yok her ay yumurtlama günleri de değişiyormuş. Tek farkı adet gecikmesi fazla olunca kendini belli etmesi
idid9393 Benim de reglim 1 şubatta bitmişti, o günden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım, dün gece koyu renk oldu fotodaki gibi, az önce yaptım silikleşmeye başlamış, dünü değerlendirdik eşimle, bugün ve yarını da değerlendirmem gerekiyor mu