Feyzanuuurk Derinnge34 seyirme oluyor bana da bide gaz varmış gibi içimde balonlar sancı yapıyor sanki o farklı bişey demi çocuk değil yani 😀
Elvn Feyzanuuurk once pit pit snra tekmeler elliyle sanki bisy itiyoms gibi yumusack cok tatli bis hs canm
Ecece Feyzanuuurk ben 15.haftamdan beri küçük küçük pıt pıtlar görüyorum bazen hissediyorum şuan 16.haftamız bitmek üzer şimdi biraz daha büyük gibi o pıt pıtlar tekmeleri henüz hissetmedim
Feyzanuuurk Ben Derinnge34 Ecece ilk defa az önce bende küçük pıtlar hissettim bu bebişimden mı geldi şimdi inanamadim
Elvn Feyzanuuurk hayrli olsn ilk pitpitlardan snra bir kac gun hissetmeyebilrsn ilk baslarda duzensz oluyo merk etme😄
Aysunaydgn Kızlar bende 18+4 hamileyim pıt pitlari hissettim ama tekmelere yada hareketlere daha var mı sizce birşey hissetmiyorum kaç gündür
Gulgul0608 Ya benim ufak pıtmpıt şeklinde hissediyorum 21 deyim luan . Bir benmi öyle hissediyorum belli belirsiz hepiniz net şekilde hissedebiliyormusunuz :(
tomurcukannesi Feyzanuuurk 17. Haftamda koca bi tekme yemiştim ilk kez dışardan görünmüştü😍 bütün gün açıp karnımı izlediğim için yakalamıştım😄😄