Nuray1905 Aysebb_1 Aaa 😍 süper. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nasıl gidiyor hamileliğin canım hangi ildensin
Aysebb_1 Nuray1905 amin hepimize nasip etsin🥰 burdurdayim, bol mide bulantısı halsizlik malesef senin nasıl geçiyor
Eliffbaby 8+3 mide bulantılarım feci şekilde 6. Haftadayken başladı istifra ediyordum doktorum prilam yazdı gece yatmadan iki tane içiyorum o da bende aşırı uyku yapıyor normalde gebelikte de uykum artmıştı. Öğretmenim yarın okula başlıyorum umarım daha iyi olurum …
Eliffbaby Eliffbaby mutfak kokuyor girince midem ağzıma geliyor sanki evdeki mobilyalar bile kokuyor yumuşatıcmdan el sıvı sabunun kokusundan bile tiksindim zaten yiyeceklere karşı da tiksinmem vardı 🥹🥹 nasıl geçecek bu kalan 7 ay bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Nuray1905 Eliffbaby bende prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 tane bulantılarıma çok iyi geldi ama yatarken attığım için uyku yapması sorun olmuyor bende canım
Nuray1905 Aysebb_1 benim de mide bulantısı çok vardı prilam ile kontrol altına aldım fakat çok şişkinlik var bende karnım davul gibi
Eliffbaby Ben prilamı yatmadan iki tane içiyorum doktorum öyle kullan eğer bulantın azalırsa bir tane kullan dedi. Kefir, gün kurusu, incir vs yiyerek şişkinliğim azaldı sanki
Nuray1905 Eliffbaby kabızlık sorunu var mıydı bende o var ve şişkinlik yapıyor 4-5 aylık hamile gibi duruyor karnım 😁 günkurusu deneyim kefir içemiyorum ya
Balumudum 9+2 den merhabaaa :) sırt ağrım çok var bide kasık ağrılarım mide bulantısı azaldı 6 gün sonra kontrolüm var bebek iyidir dimi
Nuray1905 Balumudum kasık ağrısı adet ağrısı gibi hafif arada bir geliyorsa problem değil demişti doktorum. Dayanılmaz bir ağrı ise doktorun ile iletişime geç canım mutlaka
Eliffbaby Çok şükür bende sırt ve kasık ağrısı olmadı mesela mide bulantısının azalması en güzel şey ama . Ne zamandır gitmiyorsunuz kontrole