ufbus010315 altink benimde yarın 38 bende dua ediyorum 39 a kalmadan gelsin diye kavuşayım diye aminnnnn
EsilaMiracAyazEren_Moms rozamomy Doktor şubata kadar gitmez demişti ama nazlı çıktı bizim sıpa, 38+6 hala bekliyoruz 💙
Sebiihanm rozamomy 38 i doldurmayı bekliyor doktorumuz almak için onun dediğine uyuyoruz ama her an gelirmi korkusu bizde de var 😅 pazartesi gidicem doktora umarım gününü bekler
EsilaMiracAyazEren_Moms rozamomy bütün doğumlarım normal oldu. Doğum yolun açık olduğu için 37. Haftada bile doğabilir demişti. Ama bizimki nazlı çıktı
gunesinanneessi 34+6 günlüğüz sezeryan olacağı için Şubat’ın sonunda olacak herhalde doğum bakalım hayırlısı
Zeynoveannesi gunesinanneessi bende bugun 34+5im sezaryen olacagi icin subat sonu olacak gibi dusunuyorum doktorum tarih vermedi henüz beklemedeyiz 🙄😵💫
Gumus12 helloandhello Bana 41’e kadar bekliyoruz dedi 🙃 Nişan da geldi iki gün önce o kadar beklemem gibi hissediyorum ama çok bir hareket de yok sağlıkla bir an önce kucağımıza alalım inşallah 🙏
Emeltsb rozamomy 39+2 olduk ama ne sancı ne başka bişey yok 2 aydır baş aşağı duruyor kanala girmemiş ama 😕 çarşambaya sezaryen günü aldık belki o zamana kadar gelir bi ihtimal
Aytugg Bizde 36+3 olduk doğumdan sonra giymek için gecelik arıyorum tesettüre uygun bulamadım öneriniz varmı kızlar?
Gulbaharbambi 39 olduk bugün bizde🎀 sancı ve kasılmalar başladı iki üç gündür. Sağlıkla alalım kucağımıza bebelerimizi inşallah 🙏🏻
Anne-bebek1 rozamomy 37+0 olduk bizde 3 gün önce nişanım geldi rahattım nişandan sonra bir doğum korkusu sardı beni 😂