Tini_minii 34 yaşındayım 2. Çocuğuma hamileyim ve kordonlarımı bağlatmayı düşünüyorum daha doktorumla konuşmadım ama aranızda bağlatan var mı ? Kaç yaşında bağlattınız ? Herhangi bir yan etkisi var mı ? Menepoza erken girme vs gibi
Tugba2794 Tini_minii konuyla alakalı bilgim yok ben de 2. Ye hamıleyım 30 yaşındayım aynı şeyi yapmayı düşünüyorum yaptıran varsa biz de bilgilenelim 🌸
Minnakpopus Tini_minii bende seninle aynıyım burada bekleyeyim bende. Yarın Mersine doktoruma gidecceğim onada soracağım bu durumu
Minnakpopus Tini_minii henüz daha hiç muayene olmadım ama özel Yenişehir hastahanesinde Ali yeşil çok önerildi oraya gideceğim. Siz kime gidiyorsunuz
Minnakpopus Tini_minii evet ikisini önerdiler banada ☺️ memnun musunuz ? Yada hiç bilgi verdilermi doğum ücretleri ile ilgili falan?
Tini_minii Minnakpopus Ben memnunum doktorumdan. Doğum ücretini daha konuşmadık bilemiyorum. Kaç haftalık hamilesiniz ?
Minnakpopus Tini_minii geçen bi arkadaş 35 bin dediler ama nakit istiyorlar demiştide bende acaba ayrı fiyatlarmı değişiklik olurmuki dedim. 15 olacam ben ama Mersine sürekli gelme gitme imkanım olmadığı için şimdiden ayarlayacağım nasipse gelmişken