Endiselianne Merhaba arkadaşlar.24 haftalık hamileyim göğüslerim çok büyüdü ve uçları yok denecek kadar az bebegimi emzirememekten ve buyuk olduğu için sorun yaşamaktan çok korkuyorum kabusum oldu resmen.gogusleri buyuk olup rahatlıkla emzirebilen varmı yardımcı olurmusunuz lutfeeennn😔😔😔😔tecrübelerinize ihtiyacım var
Nursen21 Endiselianne göğüs büyüklüğüyle emzirmenin ne alakası var anlamadım ? Ama benim göğüs uçlarımda yok Kuzenime sordum bendede yoktu Bebek emdikçe çıkıyor dedi inşallah öyle olur
gayecee Endiselianne bende de o korku var :( göğüslerim de bir sıkıntı yok ama hep ya emmezse korkusu bitiriyor beni :(
Ayferfeneer Endiselianne emzirme aparatları var kelebek diyolar ucu olmayanlar için aventin fln var bi araştırın isterseniz tam bilmiyorum ama duydum bikac kisiden
Ruyam34 Ben 31+6 yok göğüs ucum var ama yara ve uçları çatlamaya başladı yara kabuk bağlıyor ne yapıcam bilmiyorum . Göğüs büyüklüğü emzirmeyeler alakalı bir durum değil önemli olan üstün olması
Mrvaydn18 Ruyam34 al benden de o kadar canım. Çok korkuyorum bebek emerken yara olacak diye. Şimdiden böyle, 😭😭
Yalinn8 Ruyam34 daha bugun ayşe öner in emzirme tekniklerini okudum, bebek sadece ucunu alirsa hem yaralar olurmus hem de yeterince cekemezmis, agzi olabildigince acikken yaklastirip yine olabildigince memeyi kavramasi lazimmis
Ruyam34 Mrvaydn18 şimdi yara ben emmez die endişeliyim yarayı bi şekilde düzelmesi lazım kabuk bağlıyor şimdiden hakiki zeytinyağa başladım bugün sürmeye bakkalım işe yarıycsk mı
Mrvaydn18 Ruyam34 ben de milkway diye bir markanın lanolin soft diye kremini aldım sürüyorum. Yara olmaması için doğru emzirme tekniği ile emzirmemiz lazımmış. YouTubedan videolarını izledim de.
Ruyam34 Yalinn8 canım ben daha hamileyim hiç emzirmedim ki daha hamile ilken yara oldu bunun önce düzelmesi lazım yoksa çocuğun ağzına sert gelecek acıyabilir kabul bağladığı için sütte belki çekilemez gelmez diğer türlü Doğum sonrası bu tekniği evet yapabilirim teşekkürler
ysmmnk Bir buçuk aylık bebeğim var benim de meme uçlarım ilk on gün yaraydı kabuk bağlamıştı ama yara da olsa kabuk da bağlasa merak etmeyin arkadaşlar bebek çekebiliyor emebiliyor, ben ayva çekirdeği ve suyla jel yaptım kendime onun çok faydasını gördüm. Sizin canınız acıyor biraz ama bebek emebiliyor yeterki doğru kavrasın. Ben ilk zamanlar gözümden yaş gelerek emzirmiştim şükür şimdi çok iyiyiz.