sutlukahve_ Lavinyam06 evet benim de adetime göre 8 yada 9 haftaydi ama geç döllenme olmuş demişti doktorum adet tarihimi degistirmisti
Lavinyam06 sutlukahve_ inşallah yoktur ama rahim kalınlığına bakıldı yumurta büyüdüğü gün doktor ince dedi :( yapışıklık riski olabiliyor dedi tutunamayabilir bu yüzden dedi
sutlukahve_ Lavinyam06 rahim filminde anlaşılıyor sanırım o yapışıklık açılıyorms da düşündün mü onu hic
sutlukahve_ Lavinyam06 inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize ben test yapcam bugün çıkmayacak gibi hissediyorum ama umut işte inşallah herşey senin de gönlünce olur
Lavinyam06 sutlukahve_ doktor histereskopi önerdi rahim filminde bazen belli olmayabiliyor en kesin histereskopi dedi
sutlukahve_ Lavinyam06 evet bende pcos var adet oldum olalı heo bu düzensizlik var bende bazen 1 ayda bazen 3 ayda olur
Lavinyam06 sutlukahve_ inşallah pozitifi görürsün canım ya inşallah gönlümüzce olur herşey rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
sutlukahve_ Lavinyam06 defalarca bunun için gittim am insülin direnci fln bişey demedi hiçbir doktor olsa söylerdi herhalde
sutlukahve_ Lavinyam06 valla bilmiyorum canım defalarca gittim kaç tane doktora gittim sayısını bilmiyorum yani kanda mi çıkıyor o