Yenianne92 Merhaba arkadaslar 9. Haftamin icindeyim birden bire karnim sisti. Gaz gibi degil. Gobek olacak kadar da cok yemiyorum acikcasi dikkkat ediyorum. Karin buyumesi icinde cok erken diye dusunuyorum.Benzer durumda olan var mi
Krasivyy Yenianne92 gebelikte sindirim ve boşaltım sistemizide ciddi değişiklilker olur büyük ihtimalle gazdır
Seda5892 Yenianne92 bende aynıyım canım karnımı görsen 6/7 aylık dersin doktoruma sordum gazdır normal dedi
Burcak61 Yenianne92 ben 15+2 tüm gündüzleri gayet halen kendi kıyafetlerimi giyiyorum hiç karnım yok ama akşam olunca sanki doğurcam gaz dam şişkinlikten ölüyorum
Yenianne92 Krasivyy hic gaz gibi de hissetmiyorum. Dikkatli beslendigim halde boyle olunca biraz stres oldum ben de.
Yalinn8 Yenianne92 sen direkt gazı hissetmeyebilirsin ama ilk asamada şişkinlik oluyor canim, bebisten ya da kilodan sismene var cunki biraz dahaa😉
Yalinn8 Yenianne92 diildir diildir, zayif hamile kalip kilo alan 33 haftasinda biri olarak yaziyorumm😉
Yalinn8 Yenianne92 sonlara dogru süt icin oneriliyor da baslarda bilmiyorum zararli mi? Aynen dr una bi sorr bakalim
YagmurDaskn Ya ben de 11 e giricem karnım git gide büyüyor hiç de gaz sıkıntım yok. Her gün biraz daha büyüyor Göbek birden birde bu kadar büyür mü ? Sanki 5-6 aylık hamileler gibiyim dışardan bakınca belli oluyor hamile olduğum 😂😂😂
DuyguDuman Aynı durum daha ilk günden beri bende de var, karnında gaz şişliği gibi artarak devam eden şişlik var daha şimdi 8.hafta bitti sanarsın 5 aylık gibi karnım var ve metabolizmam iyi olmasına rağmen kiloma yansıdı. Sonradan normale dönüyor mu ?
Seda5892 Yenianne92 hiç tartılmadım canım karnımın gazdan dolayı olduğunu sanmıyorum ama sağlıklı olsunlarda herşeye razıyım... çok ilaç ve iğne kullanıyorum onlardan kaynaklıdır diye düşünmüyorda değilim