Esrakm Ay ben anki hissediyordum. Bağırsak hareketi falan değil di bence hep öyle diyorlar da karıştırabilirsin diye bence bebişimdi şimdi hissetmiyorum iki gündür 😭 hisseden var mı yoksa bana mı öyle geliyor ama sanmıyorum hissediyordum (ilk gebeliğim 🤗)
Busrabusra Esrakm 16+2 oldum hissetmedim daha.kendimi hamile gibi hissetmiyorum acikcasi bir an once hissetmek istiyorum ama yok daha
NaimeYilmaz Esrakm erken daha hıssettıysende süreklı olmaz bu zaten 16.haftamdaym daha hıssetmedm 20de ara ara daha net hıssetmeye baslarız
Busrabusra Esrakm birde eger o hissettigin bebegin olsaydi hergun hissederdin diye dusunuyorum.iki gundur hissetmiyprum diyosun
Almilam Esrakm hissedersin canım bende kızımı 14üncu haftada hissettim doktora söledim hissettiğimi gayet normal bebegin cok hareketli hiperaktif bebek hissetmen normal ddi 25 haftalık oldum gece gundz uyuyamıorum sürekli geziyor masallah daha net oldu ama tekmeleri canımı acıtıyor artık cimcime👼😇🤗💕
Beyzaerg Esrakm ben sol kasıgımda ki şişlikten hissediyorum bebeğimi canım cok sert orası ve bazen pıtırtı oluyor orda🙂
Esrakm Evet 3 gündür falan hiç hissetmiyorum aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı böyle bazen bomboş gibi hissediyorum hep elim karnımda bazen diyorum hissetmen imkansız ay bilemedim
firdevs Ben 20 olmuşum doktordan yeni geldim 19 diye hesaplıyordum hep ama hala net bi his yok bebeğim iyi doktor bekle daha erken haftaya falan hissedersin bak içerde ne kadar hareketli diye gösterdi ☺🤗
Esrakm Beyzaerg bende sol tarafımda diye hissediyorum orda bariz şişlik var ve hareket varmış gibi geliyor
Almilam Esrakm zaten baştan bebeğin kesesi ne tarafta olursa genelde orda hareket ediyor kese tarafnda daha rahat oluyor benim kızım hep sağ tarafmda kesesi de ordaydı
OzlEmrah Beyzaerg Ben 14 haftsyım dün gece kalp atması gibi Karnımda hissettim. Ama net bir şey değildi zayıflar erken hissedermiş diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum
TubaTuana Bende 15+3 um ama hiç hareket hissedemiyorum hamilelikle ilgili tek hissettiğim vücudumun heryerinde nabzımı hissediyorum kalp atışlarımı kulaklarımda duyabiliyorum keşke hissedebilsem bende 😕
Sonay Esrakm sertleşme dalgalanma şeklinde hissediliyor ama tekme atma gibi değil 😊19-20 haftalarda ANCA hissedersiniz