Hux Kızlar prenses doğum ile ilgili bilgisi olan var mı bildiğim kadarıyla epidural belden uyusturup vajinal doğum yapılıyormuş daha önce yaptıran var mı ben normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum bununla acı minimuma iniyormuş yaptırıp sorun yaşayan var mı birde isteğe göre mi yapıyorlar
gezentianne Hux vajinal doğumlarda açılma 6-7 cm olduktan sonra bele iğne yapılıyor bir sire sizi rahatlatıyor ama kesinlikle hissizleştirme yok hatta birazcık ağrıyı azalttığı için ıkınma zor olabiliyor.
Jasmine2426 Hux bende korkuyordum istiyordum ama doktor ıkınmada zorluk olur bebek sıkışır vs dedi iyikide yaptırmamışım , ,zaten zor ıkındım oksijen verdiler 1 saat bebeğime doğum sonrası , pek değmez bence o sancılar için zaten son saatler ağrı çok sadece
Mrv-ts Hux bazı durumlarda ıkınmayı zorlaştırdığı söyleniyor ama kendi tecrübemi paylaşacak olursam çok rahat ve güzel geçti şiddetle tavsiye ederim 😊
SuEmbal Özelde yapılıyor genellikle isteğe göre görümcem yaptırmıştı doğumu çok rahat geçmişti ama hala bel ağrısı çekiyor vurdukları iğneden dolayı olduğunu söylüyordu
Hux SuEmbal evet bunu da herkez söylüyor çok bel ağrısı kalıyormuş bu normal vajinal doğum değil öi bilmediğimden soruyorum
Dicle47 Benim doktoruma istediğimi söyledim oda bana 2 yada 3 saat sancı için değmez demişti daha uzun bir süre sancı çekersen evet yapabilirsin diye 2 saat kaldım doğumda çok şükür he uzatilsaydi bende yaptırılacaktım zaten her doğumdan sonra bence hafifde olsa bel ağrısı kaliyo Allah izin verirse inşallah 3 bebeğimi dogurucam yinde doktora sordum yine aynı cevabı aldım ama belkide bunu istemediğim için ustelemiyorum çünkü her şekilde doğum gerçekleşecek prenses doğumda belirli bir sanciya ve belirli bir acılmadan sonra iğne vuruyolar bence ondan sonrada çok önemli değil gibi iğne 🙂