Merhaba hanımlar ben Antalya’da bir ilçede yaşıyorum. 19+6 hamileyim ve iki hafta sonra detaylı ultrasona girmem gerekiyor. Antalya’da şehir hastanesi ve eğitim araştırmada detaylı ultrasona bakılıyormuş ama benim Antalya’ya gitmem zor ve yorucu. O yüzden Finike ya da Kumluca’da özel kliniklerde çektirmeyi planlıyorum. Tam da bu noktada aklıma bir soru takıldı. Kumluca ilçesinde özel bir radyoloji görüntüleme merkezi var. Radyolog tarafından detaylı ultrasona bakılıyor. Finike ilçesinde ise özel bir jinekolog muayenehanesi var orda da kadın doğum alanında uzman bir operatör doktor tarafından bakılıyor. İki yerle ilgili de olumlu yorumlar okudum internette. Hatta Kumlucadaki radyoloji merkeziyle ilgili daha çok sayıda olumlu yorum gördüm. Ama yine de emin olamadım. Siz olsanız hangisinde çektirirdiniz?
Detaylı ultrasonu çektirdikten sonra sonuçları kendi doktoruma göstereceğim zaten. Burada aklıma takılan nokta ultrasonun radyoloji uzmanı tarafından mı çekilmesi gerektiği yoksa kadın doğum uzmanı tarafından mı çekilmesi gerektiği.