Gulpembe27 2prens1prenses_ tabiki o konuda haklısın ama ne kendini ne bebeğini tehlikeye atmayacak yada yormayacak şekilde yap Yoruldugun an oturup dinlene dinlene ben öyle yapıyorum mesela
Selenayylmz Gulpembe27 ayy aynı sıkıntılar bende de var saat olmuş 2.30 hala ayaktayım kasılma sancı gidiyoruz
deletedmom43191 Gulpembe27 😆😆😆 dün uyuyamadım bugün uyuyamiyorum 36+1 den selam olsun ay bana tuvalet deme ya hiç abartmıyorum en ufak birsey çişimi getiriyor ya diğer gebeliklerimde böyle oldugumu hatırlamıyorum 🥹🥹
Gulpembe27 deletedmom43191 😂😂😂 bende dün mesajları okurken uyuya kalmışım nasi mutlu oldum nasıl 😂😂 ama emekleyerek tuvalete kalktım resmen
Tugceaker Gulpembe27 tek değilsin emin ol 35+6 yım hem karnımdan uyuyamıyorum hem grip gibiyim öksürükten uyuyamıyorum sağa sola yatamıyorum karnım çok geriliyo sağıma soluma çok yatarsam da kalçam ağrıyo kalçam ağrıyınca canım daha çok acıyo
isimsizdir Gulpembe27 benm tuvalet merasiminde hiç yatamiyorum hep uyanık oluyorum tele girmiyorum diyorum uykum kacmasin ama yatakta hep dön dön yine olmuyor
Mavi_rella Gulpembe27 sanki kendim yazmışım gibi hissettim 37+1im uyku falan kalmadı valla. Nereye dönersem sanki çocuğun üstüne yatıyor gibiyim uyuyamıyorum bende. Bana bide mide yanması eşlik ediyor 🤷🤷🤷