Gulpembe27 Gerçekten merak ediyorum tek ben mi böyleyim yoksa herkes te de var mı Uyku uyuyamama sağa sola dönmek bir zulüm Ve bitmek bilmeyen tuvalete taşınma seanslari 🤰🏻
tbmn Gulpembe27 ben ben beennnnnn bende aynı durumdayım zor nefes alıyorum tuvalet desen ayrı bir dert kasıklarımda bir ağrı yatakta yatamamak dönememek 🫠 35 haftalık olduk ama ben çatlıycam ikinci hamileliğim😅
Imasleeper Gulpembe27 14 de başladı doğurana kadar devam eder hele son haftalar amaaan saniyesinde doluyor yahu 😂
yeni_anne2 Gulpembe27 hepsini yaşıyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor olmuyor yanı hep bir rahat edemiyorum bir türlü sabaha karşı uyusam şükrediyorum artik 🤦♂️
Gulpembe27 tbmn yaaa 🥹🥹 benim ilk gebeliğim Skntidan patlıcam gerçekten şükürler olsun rabbim nasıl bir vücut düzeni nasip etmiş bazenn hayretler içerisindeyim rabbim diyor ki şimdiden alış uykusuzluğa ve bebeğin dogunca da adapte sorunun olmasın Ama bu kadar olmaz 🥴 ne gecenin 3 u diyorum ne 4 u hiç mi uyuyamaz insan 1 2 saat ancak yani
Busrababacan61 tbmn ya bende aynıyım sanki ilk gebeligimde bu kadar değildim şimdi kendimi 80 yaşında hissediyorum mutfağa girip kek börek yapayım diyorum atılıp gidiyorum sanki 12 çeşit yaptım halbuki oturarak yapıyorum hele yemek yaparken sanki ordu gelecek eve bı çorba yapmışım sadece az yürüyüş yapayım diyorum daha salondan kendi odama sürünerek gidiyorum anlamadım ki bu kadar yorgunluk neden 😂
Gulpembe27 Imasleeper son haftalar geçmek bilmiyor inanın ki hemen şu 33 gün geçsin istiyorum çabucak hızlıca inşallah
Gulpembe27 yeni_anne2 🥹😢🥲 biliyordum tek olmadığımı bana eşlik eden yatağında uyuyamayan anne adayları olduğunu biliyordum 😂 Napicaz ne yapmamız lazım önerisi olan var mıdır ki
yeni_anne2 Gulpembe27 o uyuduğum süre zarfında da uyanıp lavaboya gitmek varr tabi geceleri kafamı gözümü bır yere vuracam diye korkuyorum uykulu uykulu zor valla zor😅😅
Gulpembe27 yeni_anne2 😂😂😂 yaaa evet çok sinir bozucu tam dalicam yada dalmışım hoopp çiş alarm veriyor hadi kalk diye Ahahaha kahkaha attım vallaha
Tosca Benim de 35+1 şuan. Aynen birebir aynı durumdayım. Sola yatıyorum kolum uyuşuyo sağa dönüyorum dalıyorum sonra tuvalet için uyanıyorum. Klozetin yanına döşek atacağım az kaldı. Hayır bi de tuvalete kalkınca da geri hemen uyuyamıyorum. 2 saat uyku sonra 1 saat tekrar uykuya dalmak sonra tekrar şeklinde bir döngü. Hayırlısıyla bi doğurayım şöyle upuzun yüzüstü yatacağım yüzüstü yatmayı çok özledim.
Gulpembe27 Tosca öyle duygulandım ki okurken bende yüzüstü yatmaya bayılan bı insandım 🥲🥹 İnşallah benimde en büyük hayallerim arasında yüzüstü uyumak Uyuyamıyorum eşimin uyumasına tahammül edemiyorum hafif horlama sesi duyduğum an dürtüyorum o da uyumasin 😭😢
yeni_anne2 Gulpembe27 ahh bacım Allah biz kadınların yardımcısı olsun gerçektenn 😅 Ger halimize çok şükür yine de saglıkla gelsinler inşallah
Gulpembe27 yeni_anne2 aminn amin amin inşallah Vallahi 30. Haftadan beri sancı açılma sancı açılma her hafta cumartesinden pazartesine hastahanede yatıyordum Şükür 35 leri görebildim ya Bebislerimizi sağlıkla kucagimiza alalim bugünler de unutulur elbet 🤲🏻
Tosca Gulpembe27 ayyynen ben de , sadece yüzüstü uyuyabiliyodum aylar oldu 🥲 eşim de zaten hiç uyuyamıyo o kadar dönüp duruyorumki , bi de tuvalete çok kalkınca her seferinde uyanıyo o da uykusu hafif. Horlamaya fırsatı bile kalmıyo garibimin 😂😂
yeni_anne2 Gulpembe27 seninki daha zor geçmiş kıyamam bu güne kadar geldik çok şükür Bundan sonrasında da Allah kerim saglıkla gelsinler 🌸🤲🩷
Gullusah92 @Gulpembe27 35+2 haftalık, 2.gebelik. Sağ kalça ağrısı ve bacak kasılmalarıyla kalkıyorum, tuvalet zaten baskıdan dolayı sürekli var. Allah sağ salim sağlıkla vaktinde kucağımıza almak nasip etsin. Sezaryen günü verilir diye bekliyorum artık 😁
Gulpembe27 Gullusah92 neden bilmiyorum benimde sağ dizimde her gün kitlenmeler oluyor magnezyum kullanmama rağmen ağlıyorum bazen uyku arasında o derece acı verici Doktor 34 + 3 Ken gittigimde haftaya gel 35+5 Ken felan sezeryan günü vereceğiz dedi bu hafta gideceğim Perşembe günü
Gsgsgsgsgs Gullusah92 benimde öyleydi sol kalça ağrısı sık sık tuvalet ve uyuyamıyodum ta ki gece yatağa girmeden magnezyum içiyorum oceanın onu içmeye başladığımda hem hemen uyuyabiliyorum hem de uyandığımda daha dinç oluyorum mutlaka öneririm
Gullusah92 Gulpembe27 ben şehir hastanesine gidiyorum, 2 hafta sonra kontrole gel dedi, randevu bulmak zor, randevu 10 şubat, 36+4 olacak, inşallah hayırlısıyla bir tarih verir 😅
Gulpembe27 yeni_anne2 amin amin Ayyy bacak kirlenmesi de zorluk mu inan canım neler yaşadım vallahi Kızımı bı kucağıma alayım geçecek elbet biliyorum Kanamalarda hastahanede yatmalar mi dersin Kansızlık tan baş dönmeleri mi ilaç alerjileri mi tek şey değilde çok şey yaşadım inşallah kızım doğunca hepsi beynimden su gubi akıp gitsin istiyorum