zehraakrsu25_ bugün doktorum bana prilam dr 10 mg verdi bulantı için, kullanan varmı? yada siz ne kullanıyorsunuz
Emumi zehraakrsu25_ bende bu ilacı kullanıyorum ama fayda etmiyor artık kusmaktan halsiz kalmaya başladım midem hiçbir şey kabul etmiyor. İlaç da bana uyku veriyor sadece
cansuturgut zehraakrsu25_ ben ilk hamileliğimde de kullandım çok işe yaramamıştı ama şimdi de hamileyim kullanıyorum anında kesiyor bulantımı
Imasleeper zehraakrsu25_ o ilaç çok geç etki ediyor düzenli kullanmaya devam edin çaresini bulursunuz. Benim 7. Haftaydı sanırım bulanmaya başladı ve 3.ayı tamamlayana kadar öldüm öldüm dirildim en başta gece iki sabah iki içiyordum şimdi sadece gece 2 içiyorum
LadyX zehraakrsu25_ ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama yüzde yüz etki ediyor bulantıyı tamamen kesiyor diyemem hafifletiyor olabilir
zehraakrsu25_ Emumi ben daha bugün başlıcam doktorum uyku yaptığını söyledi bakalım bende etkisi ne olcak mide bulantısı mahvetti beni
_34Merve zehraakrsu25_ bende yeni kullanmaya başladım iyi ki kullanmışım etkisini görüyorum baya rahat uyanıyorum bulantı olmadan .. gece yatmadan iki tane iç dedi doktorum bana o şekilde içip uyuyorumm gün boyu rahatlatıyo
cansuturgut _34Merve bende yapmadı ama her gün düzenli içmiyorum 3-4 günde 1 ne zaman midem bulanırsa o zaman içiyorum belki ondan yapmamıştır