GiZem3434 Vasfiye bişey duyuyorlar ama 😀kalp atışına bağladılar ilk oğlum dedi eşimde saçma dedi dinle bak dedim yok dedi başta sonra baktı dedi evet atıyor 😬🤷🏼♀️
Seroo91 GiZem3434 çok haşaırtı oluyo onla karıştırmayın ama duyuluyor istersenız bı ilk sol gousunuzun uzerıne tutup uygulamayı deneyın öyle dınleyın
Merveee277 Seroo91 ben onla dinledim 2 kez ama çok kısa saliselik diyebilirim bebeğim hemen tepji veriyo tekmesi dışardan belli olucak şekilde karnımı itiyo korkuyorum zararı var mıdır acaba 🤔
Minigimgelse GiZem3434 duyuluyor canım belli bir haftadan sonra benim de eşimle teyzemin kızı duymuştu Bi defa hatta ben eşime inanmamıştım ama teyzemin kızı da duydum diyince inandım. 31+4 olduk Bi daha da duyamadılar 😊😊 o zamn 25. Hafta falandı sanırım
GiZem3434 Minigimgelse hamile birini yakalasam hemen dinlerim ama yok şuan etrafım Canım çok merak ettim dün yengeme dedim oda dinledi dedi evet saat gibi bi ses var tak tak diye ☺️
Sevdaninmucizesi GiZem3434 ne kadar doğru bilmiyorum ama bana duyulmaz gibi geliyor yani öyle birşey hiç duymamıştım.
GiZem3434 Sevdaninmucizesi ☺️Canım inan bende bilmiyorum diyorum hamile birini göreyim bende dinleyeyim ☺️Ozaman netlik kazandırırsım