Anneeadayi Dis doktorum olur dedi doktorum da enfeksiyon kalmadan distw olur diyor ama dusuk yapan oluyormuş diye korkuyorum yaptirmasam doguma kdr tekrar dis ağrısı çekip ilaç kullanmaktan da korkuyorum baya ilc kullandim bana akıl verin
Ecemom_ Anneeadayi genelde önerilmez hamilelik esnasında diş tedavisi. Ben diş eti kanamam yüzünden gitmiştim 6 aylık hamileydim o zaman. Çok fazla radyasyon var cihazlardan dolayı hızlı bir şekilde binadan çıkın dedi doktor bana. Sen kadın doğumcuna da sor yine de
269522 Anneeadayi sinirleri alıp içini temizleyip kapatırlar kanalı doğumdan sonra tamamlarlar benim öyle yapmışlardı çok ağırıyodu o ağrıyla aylar geçmez yani o da bebeğe zararlı . Bol su içmiştim uyuşturucu iğneyi vücut hızlı atsın diye film falan çekmemişlerdi tabi ki . Bence yaptırın doktorunuz izin verdiyse
Minikbebegimm06 Anneeadayi doktorlariniz onay verdikten sonra burda yazılanlarin ne önemi var burdakiler doktorlardan daha mı iyi bilecek
dunnobeck Ben 20.haftada kanal yaptırdım, o ağrıyla doğuma kadar beklemek sizi daha çok strese sokabilir. Kadın doğumcunuz onay verdiyse bence buralarda hiç sormayın, doktorunuza güvenin