Cnntn mesusaa Aynen benim de aynı durum ilk haftalarda kanama ikiz gebelik ve kesenin biri düşmüş. Onları atlasmisken detaylida previa totalis eşi önde dedi. Dikkat et ağır kaldırma falan dinlenerek geçiyor zamanlar günlerin geçmesini bekliyoruz
mesusaa Cnntn kaç haftalıksın peki ilk gebeliğin mi bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi ? Bende dinleniyorum kontrol altında tutulacak denildi ama bakalım haftaya tekrar gel dedi.
Nananan gokcekocyigiit benim eltimin de öyleydi en başından beri hatta kanama bile yaşıyordu ara sıra şimdi bugün kontrolü vardı 26 haftalık düzelmiş yukarı çıkmış sezeryan olacaktı normalde ama artık yukarı çıktığı için normal doğuma engel değil demiş doktor sen kaç haftalıksin düzelir inşallah karnın büyüdükçe yukarı çıkıyor inşallah seninde çıkar
gokcekocyigiit Nananan çok geçmiş olsun, bende 23.haftalık hamileyim, bebek büyüdükçe yukarı çıkan çok olmuş ama tam tersi de çok, umarım bizlerin de düzelir, teşekkür ederim 🌼
Cnntn mesusaa 27 ye girdik. Daha önce 8 haftalikken kalp durmasi olmuştu. 38 yaşım tup bebekle hamileyim
gokcekocyigiit Kosemen54 Allah razı olsun arkadaşım, amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza, çok teşekkür ederim
Cnntn Gizen 27 ye girdik Olmadı olmasın inşallah düzelebilir demisti 10 şubatta kontrol var inşallah düzelmiştir die umut ediyorum. Siz de oldu mu kanama
Asli54 mesusaa sizden de Allah razı olsun 🥰 inşaAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza Allahım evladı olanlarada sağlıkla imanla büyütmeyi nasip etsin olmayana da en güzel vakitte evlat sahibi olmlayı nasip etsin inşaAllah 🤲😘
Gizen Cnntn inşallah düzelir cnm olmadı şükür hiç kanama 34 haftalık oldum Perşembe kontrol var bakalım büyük ihtimalle gün verir
gokcekocyigiit mesusaa benimde 3.gebelik ama doktor bununla alakası yok dedi, annelik demek her an endişe demek zaten, hakkımızda hayırlısı artık, iyi düşünelim de iyi olsun 🌸
mesusaa gokcekocyigiit genelde doğumları sezeryan olan annelerde daha sık görülüyormuş rahim deforme olduğu için. Ben duyduğumdan beri o kadar çok araştırdım ki. 🙂 ama şöyle de bi şey fark ettim genel olarak bi çok hamilelikte 32-34 haftaya kadar hatta 37. Haftasında bile yukarı çıkan gebeler vardı formda umarım bizimde bi an önce yukarı çıkar sizin için de dua edeceğim. 🥰
Nananan gokcekocyigiit haftan da küçükmüş daha 28 haftaya kadar büyük ihtimalle düzeliyor moralini bozma ayaklarını uzat dinlen sürekli birde bol su iç düzelir inşallah
gokcekocyigiit mesusaa evet yukarı çıkan da çok o şekilde doğum yapan da çok, bende hepimize dua ediyorum, bir kaç arkadaşım da yaşamış ama çok şükür herkes iyi hatta birisi bunun üstünden ikiz bile doğurdu, Allah nasip ederse elbet olur 🌼
Melodyyyy 020525 merhaba , bende 16 haftalığım plesantan rahme yakın ilerde bakıcaz rahim ağzı kapanacakmı diye . Siz ne önerirsiniz ?
020525 Melodyyyy merhabalar çalışıyorsan bence işi birakmalisin. Bol bol dinlen ağır kaldırma ilişki yasak. Hateketlerini çok yavaslatman lazım.