Nesli664066 orkidemm_ gelişimi durdu kahverengi akıntatla basladı 3 hafta sonra da düşük oldu kalan parcaları da kürtajla aldılat
Nesli664066 FatmaB_ Bana 2 tane antibiyotik verdi hatta antibiyotik grubu penisilin alerjim var baska bir antibiyotik serum taktılar asırı midemi bulandırdı onun hapını da verdi agır bi antibiyotik 2 tane 1 tane de intihap giderici bide mide koruyucu verdi antibiyotik içince 2 saat yatmıyorum
Nesli664066 FatmaB_ ben düşük yaptım kalan patcaları aldılar bide rahmi inceltiler ben yaşadığımı söylüyorum inanıp inanmamak size kalmıs korkutmak da değil lakin ben ilk kez oldum böyle olacagını da bilmiyordum bilseydim özele olurdum
Ozlmm5 FatmaB_ Bayıltmadan yapıyorlar devlette evet. Benim kanamam olunca fakültenin aciline gittim normalde özel hastaneye gidiyordum fakültede kese bozulmuş düşük yapıyorsun istersen şuan kürtaj yapabiliriz ama canlı canlı yapıyoruz bayıltma yada uyuşturma yapmıyoruz demişti kabul etmedim ertesi gün özelden doktoruma gittim sedasyonla uyutularak kürtaj oldum insanları yalancı yerine koyarken suçlarken bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim
mucizemom8 Ozlmm5 nasıl canlı yapabilirler ya delirmisler mi çok acı olur bende devlete oldum ama anteszi ile oldum brnim de kese bozulmuştu kanam vardı acilden giriş yaptım o gün beni anteszili yaptı doktor isteğe bağlı antesizis yapiliyor mus ama siz isteğe bağlı mı oldunuz
Ozlmm5 Sizinki istisnadır ama benim yaşadığım şehirde hem fakülte hem de devlet hastanelerinde hiç bir işlem yapmadan yapıyorlar kürtajı genelde bu şekilde büyük şehirlerde, sadece özeller uyutuyor