Mehmeteren-ve-defneninannesi Bahar77777 doktor ne dedi bilmiyorum ama bence bu tabloya göre gelişimi orta düzeyde Haftasıyla uyumlu yani
Bahar77777 Mehmeteren-ve-defneninannesi haftasıyla iyi dedi kilosu sağlıkla gelsin minişlerimiz ama bebeğin kilo alması için ekstaradna neler yiyebilriiz hızlı kilo aldıran şeyelr neler
Sinemm68 Mehmeteren-ve-defneninannesi evet öule söylüyorlar ama benim ilk gebeliğimde çok iri çok büyük dedi doktor 4.5 kilo doğar falan çocuk bi çıktı 2.5. Kilo yani böyleside var😂😂😂
Mehmeteren-ve-defneninannesi Sinemm68 ay yok artık onda cihaz değil direk doktorun kendisi bozuktur 2 kilo da fark etmez yani 😁
aleyna_001 Bahar77777 muz , ceviz ve kaşar peyniri yiyin çok faydasını görürsünüz bebeğe kilo açısından
Mehmeteren-ve-defneninannesi Merve_kucuk teşekkür ederim canım sen de sağlıcakla kucağına al seninki daha yolun başında sayılır kilo alımı için ☺️
Bahar77777 Mehmeteren-ve-defneninannesi ceviz ve yumurta tüketemiyorum midem bulanıyor fındık yiyorum 9 10 tane günlük bide kefir fln içiyorum oda aldırıyomuş galiba havuçta her bulduğum fırsatta alıyorum
Bahar77777 aleyna_001 kaşar peyniri çok tüketiyorum muz ve kefir içiyorum birlikte inşallah bakalım güzel ilerler böyle🥰 bu kaşarpeyniri bim ve 101 deki kaşar peynirleride olabiliyor değilmi hakiki olması gerekmio
Minikmucizemmm26 Mehmeteren-ve-defneninannesi insAllah kilo alsın diye her gün kilo yapacak şeyler yemeye çalışıyorum ama tabi bebişim ne kadarını kabul eder bilmiyorum 😄
Girlmama Mehmeteren-ve-defneninannesi 30 haftalıkken 1351 gramdık bakalım yarın 32+6 da kontrolümüz var kaç kilo olmuşuz
myangelson Mehmeteren-ve-defneninannesi teşekkür ederim 🌸meyve yemeye çalışıyorum da kuruyemiş yiyemiyorum pek azcik toparlasam kuruyemiş kefir yumurta vs düzenine geri döneceğim 🥲
Annemmmm1 anneoluyorum94 kızım olucak inşallah sizin ne peki 🎀🌸 Edirne de yaşıyorum aslen Bartınlıyım
AnayimBenAna_ Mehmeteren-ve-defneninannesi 32+1 olduk dün görüş günümüzdü 1930 gram 43 cm olmuşuz 🤭🌸 ikinci sezaryenim olucak benimde ♥️