Rabiss0669 Belediye değişikliği yüzünden 9 aydır yarım yamalak maaş alıyor eşim ve arkadaşları 2 aydır 5 bin TL yatırdılar sadece bende bugün cimere şikayette bulundum benim ve eşimin ismini öğrenebilermi
Duruli55 Rabiss0669 evet ilgili kuruma durum bildirimi yapılıyor gizli kalmıyor diye biliyorum bende kızımın okuduğu koleji şikayet etmiştim söylemişler ama önemli değildi benim için zaten sizi şikayet edeceğim demiştim.
Julideniz Rabiss0669 yazarken isminizi gizli tutma seçenegi cıkmadımı ben tam hatırlamıyorum daha önce şikayet oluşturmuştum öyle bi seçenek var diye hatırlıyorum
Demetmila Rabiss0669 Şikayet içeriğiniz doğrudan şikayet edilen kişilere gidiyor. Ona göre kendilerini savunuyorlar. Kişisel bilgilerin paylaşılmaması gerekiyor. Ama bazı kurumlar şikayet eden bilgisinede ulaşabiliyor ne yazık ki.
12betul Bilgim yok post üste çıksın .. bu arada Allah kimsenin hakkını bırakmasın şu zaman da 5 bin lira nedir yani
Rabiss0669 12betul 9 aydır bu şekilde kayınbabam destek çıkıyor yanı Allah razı olsun 5000 bin sadece faturalara gidiyo bizim
Rabiss0669 Duruli55 altına not bildirdim ben ama ismimizin gizli tutulmasını istiyoruz işten çıkarılma bahsi olabilir diye yine öğrenilrmi bide hemen cimer şikayeti görüyormu
Femay 2cocuk2kopek maalesef bal gibi de paylaşıyor. Komşuyu şikayet etmiştim zamanında bayağı bir küs durmuşlardı
Serpoo Rabiss0669 kimin şikayet ettiğini öğreniyolar onlar da maliyeden ilgili kişiyi gönderiyolar ve patronlar kimin şikayet ettgni öğreniyo onlrdan. Bizim eski çalısanda şikayet etmişti öğrendiler.
2cocuk2kopek Minnakpopus bizim dükkanı şikayet etmişler cimere öğrenemedik paylaşmadılar . Zaten kvkk gereğide paylaşılmaması gerekiyor
2cocuk2kopek Femay bizim dükkanı şikayet etmiş çekemeyenler bizde üstünde durduk ama kesinlikle paylaşmadılar
gulzaadee Rabiss0669 kişisel bilgileriniz kesinlikle paylaşılmaz. Daha önce yaşadığım için biliyorum kimin şikayet ettiği belli olmayan bir şikayet iş yerimde benim üzerime kalmıştı ne kadar çabalasam uğraşsam da şikayet eden kişi hakkında bilgi verilmediği için olay benim üzerime kalmıştı