Nz1 Kızlar gebelikte mide bulantısı varsa kız yoksa erkek diyorlar. 8+2 yim hiç bulantım yok. Sadece arada hafif bel ağrılarım oluyor. Sizde belirtiler ne şekildeydi ve bebeğinizin cinsiyeti ne 🙂
poncikveannesii Nz1 ilk gebelğmde 6 ay kustum ilaçlra rağmen erkekti bunda 8 haftalğm yine kusuyorum bence kusma ile cinsiyetin alakası yok
Basakparlar Nz1 hafif bulantım oluyordu arada bir boş öğürme şeklinde ama kusma olmadı hiç en başından beri şuan 17+1 haftalığım doktorum büyük ihtimalle erkek dedi bakalım 10 gün sonra bir daha gideceğim kesinleşir o zaman
1prensesannesi01 Nz1 ben kıza ablam erkeğe hamileydi ablam doğuma kadar kustu bende ne mide bulantısı ne kusma gram bir şey yoktu bence bu kişinin yapısı ile alakalı Bi durum cinsiyet ile ilgili olduğunu düşünmüyorum
Alyel94 İlk hamileliğim de gram bulantı nedir bilmedim . Ama bunda halsizlik ve bulantım var istifra 🤮 yapmadım hiç ama bazen boş öğüttüler oluyor cinsiyetimiz erkek 💙
MaviNur25 Bu sene ne çok erkek bebek annesi var ya bende dahil tabi 🤣 benimde bulantım aşırı oluyordu kız bekliyorduk ama surpriz erkek bebişimiz gelcek insallah