Pollymomy Beta hcg negatif çıktığı hafta elime bisey battı ve tetenoz asisi oldum. 2 hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim. Öğrendiğimde 5+2 günlük hamileydim. Aşı vurulduğu gün 3+6 haftalık hamileymişim. Sizce bir sorun olur mu?
KumpirsMom Pollymomy zaten hamilelere öncelik verilerek vurulan bir iğne diye biliyorum sağlık ocağında sizi bilgilendirmediler mi hatta vurulup vurulmadığınızı kontrol edip sizi buna göre çağırmaları gerekirdi yapmadılar mı ?
Pollymomy deletedmom43191 dygsss yeni_anne2 3.aydan sonra vuruluyor. Hamilelikte. İlk haftalarda vurulmak farklı etki verebilir belki diye sordum. Her aşının belli zamanı var. O zamanda olmak belki farklı etki edebilir diye sordum
deletedmom43191 Pollymomy yani o kadarını bilmiyorum ama vurulmasaniz daha tehlikeli olabilirdi sonuçta diye düşünüyorum
Pollymomy KumpirsMom testim negatif ti. Hamile değildim diye biliyorduk. Adetime 4 gün kala 0 çıktı testim. Ve tetanoz aşısı vuruldum negatif diye. Bilmiyordum hamile olduğumu
KumpirsMom Pollymomy canım bende 4+4 te öğrendim 5+4 te sağlık ocağı bana iğne konusunda bilgi verdi sonra sisteme baktılar ( aile geçmişinde kanser olduğu için eski sağlık ocağındaki doktorum çok titizdi bana karşı tüm aşılarımı olmuştum bekarken) tam olduğunu görünce çağırmaya gerek yok seni dediler . Yani demem o ki gebeykende vuruluyor ya bebeğine bi zararı olmamıştır içini ferah tut