Mercan0652 afra119- bazen doktor normal doğum süreci başladığı için sezeryana almamazlik yapiyor ya öyle olmaz heralde kanala falan girdiyse bebek hemen girmiyor o zaman galiba 🧐
afra119- Mercan0652 Nasıl gelirse de sağlıklı gelsin senin için en hayırlı doğum hangisiyse Rabbim ayarlasin ♥️
gezentianne afra119- Biz ilk başlarda konuştkk planlı olacağı için şimdiden 25.05.25 💕 4 ayım var 🤣 Ayarlayabilirsiniz bence sorun
Mercan0652 afra119- Aynen öyle tabiki inşallah canm normal gelmek isterse bebisim yapacak bişey yok ben zaten normal istiyorum ama zorunlu durumda riske atılmaz galiba diye merak ettim. Sağlıklı olsun yeter bebegim☺️☺️
DENIZ_55 afra119- ben 29 haftalıkken gittim doktor sordum kac haftalıkken olqcak dedim oda 38 den sonra alirim dedi bende tmm dedim 😊💗
ilgin22 afra119- 31. Haftanın sonunda kontrole gittim en son 35 te sezeryan işlemleri için gidicem. 3 mart günümüz 🤗
Mervecimmm afra119- bana 32+5’te gün verdi. 14 martta olacak inşallah doğum. O bir şey demese de sen sor bence tarihini bilirsen daha rahat hissedersin