Sedaaltintas41 Merhaba 3 tane normal doğum yaptım Allah nasip ederse 4. Sezeryan olup baglatmak istiyorum bu konuda fikriniz nedir acaba . 26 yaşındayım ve artık bünyem kaldırmıyor ve onlara vakit ayırmak çok zor oluyor Rabbım olmayanlara versin 🥰🤲🤲
Mrvsmt2502 Sedaaltintas41 bu zamanda 4 Çocuk bile maddi manevi zorlar bencede mantıklı karar 🌸 (*SEZARYEN)
Serifekeles Sedaaltintas41 öncelikle allah bağışlasın . Abimin eşi bağlattı tüplerini normal belden uyuşma ile doğumdan sonra bağlıyorlar tam bayılmana gerek yok ki tavsiyede etmem tam bayılmayı sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza ☺️
Paronayanne Sedaaltintas41 canı kuzenim 3 normal doğum yaptı. 4.ye hamile . Sezaryen olmak istiyordu . Doktoru normal doğumdan sonra da küçük iki delikle bağlıyoruz demiş. Boş yere sezaryen olma demiş. Devlet hastaneleri de yapıyormuş. Zaten o da devlete gidiyor. Bence sezaryen yerine onu deneyebilirsin. Sezaryen oldum biraz zor bir süreç
Glhayat_54 26 yasında 4 cocuk maşallah 😂🙈 en iyi kararı vermişsin ama yinede kesin konuşmamak lazım Allah verdimi yine veriyo bağlatmakta çözüm değil artık.
Mrvsmt2502 Sedaaltintas41 sezaryen olmadığım için bilgim ve fikrimde yok açıkçası ama bağlatma işlemide olunca tamamen bayıltılıyor sanırım . Kaç yaşında evlendiniz maşallah 26 yaşında 4 çocuk . Ben 29 a gireceğim 2 gün sonra şuan 2. Ye gebeyim sürpriz gebe kalmasam daha 2. Yi yapma cesaretim yoktu 😃
Sedaaltintas41 Mrvsmt2502 17 yaşında evlendik ama ilk oğlumu 19 da aldım kucağıma normalde bende düşünmüyordum ama 2 den sonra kaza ile oldu 😂😂 bazen insan kafayı siyiriyor
Mrvsmt2502 Sedaaltintas41 şuan tekte bazen sakin kalmak için çok aşırı çaba sarf ediyorum , Allah size bol bol sabır dayanma gücü kolaylıklar versin inşallah