Tazeanne2016 Bihterrr bu iki ismi ben de çok yakıştırıyorum, daha cinsiyetimiz belli değil ama seçeneklerim arasında olacağı kesin 🌸
sednc0 Bihterrr ikisi de isim olarak çok güzel ama tek başına kullanıldıklarında ikisi de anlam olarak çok güzel genellikle ilk isim kullanılıyor ikinci isim kullanılmayıp hiç oluyor siz bilirsiniz tabi 🙏
Bihterrr Tazeanne2016 gökçe Umay yazılı uyku arkadaşı var elimde ikisini bir koyarsınız hediye göndermek isterim ❤️
Tazeanne2016 Tazeanne2016 çok teşekkür ederim , bizim işin daha çok erken umarım şanslı bir bebiş çıkar burdan 🌸🌸
_Gubo Bihterrr çok güzel bir isim bende kızıma bu ismi düşünmüştüm ama tek isim koymak istediğimiz için sadece Umay koyduk
Bihterrr Gunesmom_ karar verdiğinizde isimli uyku arkadaşı göndereyim elimde istemeden 2 tane oldu birine hediye etmek istiyorum 😊
Gunesmom_ Bihterrr teşekkür ederim yüksek ihtimalle koyacağız martın 4 ünde doğumum olacak rabbim bütün annişlerin bebişini sağlıklı doğmasını nasip etsin 😊
Bihterrr Gunesmom_ sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️ netleşince bana yazın lütfen elimde iki tane olduğundan boşuna beklemesin dedim birbirimizi tanımasak da kızımın adaşına bi hediyemiz olsun , nasıl bişey olduğunun linkini bırakcam şimdi yanımda olmadığından fotoğraf çekemedim https://ty.gl/xqek4dk3s2bx0
Mor-kelebek Bihterrr ya maşallah ne güzel düşünmüşsünüz 🥰 bende kızıma gökçe Umay ismini düşünüyordum öyle forma bakayım dedim koyan var mı karakter olarak nasıl yorumunuzu görünce yazmadan geçemedim 🌸 sağlıkla büyüsün bebisiniz inşallah 🤲