Bir-anne21 Kızlar 24+2 yim ama doktor bir hafta önden gidiyorsun dedi yani bebeğin kilosu bir hafta öndeymiş 25+1 bu haftalarda rahminizde hafif sızılar oldu mu çok afedersiniz rahmimin içi hafif sızlıyor ağrı gibi ama ağrı değil bu normal mi
Newmomdml Bir-anne21 evet benimde boyle 24. Haftada basladi suan 29. Dayim ozellikle mesena ve vajinada sizi artmis durumda. Rahimde kasilma hissediyorsaniz doktorunuzdan magnezyum yazmasini isteyebilirsiniz
zynpknt Bir-anne21 ay bende de oluyor ya yarın 25 e giricem neden oluyo acaba korkuyorum doğum başlıcak diye Allah korusun
Vildan8891 Bir-anne21 22+1 im bende de çok özellikle az bişey yürüyünce kasıklarım da rahim de fena ağrıyor bu hafta soracağım Dr a şimdiden böyleyse 4 ay daha nasıl geçer Rabbim cümlemizin yâr ve yardımcısı olsun 🤲
Leylim11 Merhaba. Biz şuan 33+5 günlük olduk ve yürürken özellikle rahim ağrısı aşağıda baskı hissi var bebek baş aşağı pozisyon da dr. Böyle şeyler olabilir dedi
Bir-anne21 Newmomdml ben magnezyum kullanıyorum ama bu hafta olmaya başladı biraz oturuşlarımı değiştirmem lazım galiba bazen bağdaş kuruyorum otururken veya kendimi yoruyorum ev temizliğinde sanırım artık kısıtlamam gerek hareketlerimi
zynpknt Bir-anne21 aminnn ben serklaj oldum zaten yatıyorum ama yatmama rağmen öyle olunca insan tedirgin oluyor bide arada baskı oluyo inşallah 37-38 leri görürüz sağlıkla
Bir-anne21 Vildan8891 amin hepimizin sağlıkla gelsin bende şubatın ortası gibi 28 . Haftada gidicem kontrole bakalım o zamana kadar bir sorun çıkmaz inşallah