Zuzu_23_23 kızlar 33. hafta kontrolüm de sancım çıktı yatış verdiler ciğer geliştirici yapıldı 24 saat sonra bir tane daha yapılacak yani yarın öğlen iki de sancım yoksa gönderecekler varmı nst sancisindqn anlayanalar 50ye vuruyor ama ben sancı hissetmiyorum
1prens1prenses_ Zuzu_23_23 32 haftalık Ken banada iki doz ciğer geliştirici iğne vurdular Şuan 35+4 haftalık hamileyim açılmam da vardı benim 1 cm Korkma Allah’ın izniyle çıkarsın inşallah bende yattım çıktım
Nhrr Zuzu_23_23 hiç korkmayın benim 24 den beri sancım çıkıyor serum ve ilaçla durduruyorlar. Her hafta hastahaneye gittim nerdeyse. Evede nidicardi diye bir ilaç vermişti doktor o da kesiyordu sanciyi. 37+2 oldum inşallah sizde zamanında sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🤲🏻
Aslaninannesi_ Zuzu_23_23 28.hafta aynısını yaşadım merak etme allahın izniyle birşey olmaz bide o iğneler bebeğin hareketlerini inanılmaz azaltacak bir kaç gün sakın panik yapma
dika Zuzu_23_23 stres yapmayın benim de 28.haftamda sancı çıktı 2 gün takip amaçlı yatış yapıldı sonra 31 de tekrar sancım çıktı 2 doz ciğer geliştirici iğnesi vuruldu 24 saat arayla sonra 33 de tekrar yapıldı bu sefer 4 doz şekilinde çok şükür o iğne 3 hafta daha gitti 36+1 de doğumum oldu bebeğim hırıltısı vardı diye 6 gün yoğun bakımda o kadar ciğerleri iyidi korkmayin siz o iğne çok iyi sancida gerçekten zor ben hissediyordum sizin hissetmemeniz bir açıdan iyi resmen geceleri asla uyuyamiyordum Allah şifa versin 🤲🏻
Zuzu_23_23 dika Allah razı olsun sizede çok çok geçmiş olsun inşallah bizde sizin gibi ilerleriz evet çok şükür hiç sancı hissetmiyorum 😔🙏🏻
dika Zuzu_23_23 sizden de Allah razı olsun canım siz en güzel sekilde inşAllah ilerlersiniz Allah yardımcın olsun dikkat et kendine mutlaka haftada 1 doktora gidin o iğneyi yaptıktan sonra hiç ihmal etmeyin 33 den sonra mutlaka haftada bir gidin gözükün
Erd_mel Zuzu_23_23 ben de sizinle aynı durumdayım 32 haftadayım kasılmalarım varmış nst’de çıkmadı ama ultrasonda Doktor Rahim ağzına bakarken gördü Dün iki doz Bugün 2 dost ciğer geliştirici oldum Günde 4 defa nidicaed kullanıyorum günde 3 defa progestan verdi Bir de 7 gün boyunca sürekli yatacakmışım tuvalet ve yemek hariç Haftaya cuma da kontrolüm var inşallah bebeklerimiz Sağ Salim haftasını doldurarak doğarlar🙂↕ Bir de ben çalışıyorum Doktor 32′den sonra çalışamaz raporu verdi artık
Zuzu_23_23 Erd_mel kıyamam sana çok geçmiş olsun canım benim boşver çalışma ne senin sağlığından önemli nede bebişin sagligindan biz ve onlar iyi olalım gerisi pek mühim değil 💖🙏🏻